Midas-Touch-Apple-Watch

Doe het zelf: in 3 stappen een gouden Apple Watch maken

Drie potjes vloeistof en een kwastje, dat is alles wat je met dit Kickstarterproject nodig hebt om jouw stalen Apple Watch om te toveren in de gouden Apple Watch Edition.
Lars Paymans - · Laatst bijgewerkt:

Heb je geen tienduizend dollar op je rekening staan, maar wil je toch de blits maken met een gouden Apple Watch? Dan kom je met deze doe-het-zelf-kit en een uurtje handenarbeid een heel eind.

Midas-Touch-Apple-Watch

Er zijn meerdere manieren om een gouden Apple Watch te krijgen zonder de Apple Watch Edition aan te schaffen. Zo kun je bijvoorbeeld een Apple Watch opsturen en voor 399 dollar met een gouden tintje terugkrijgen. Als je jouw smartwatch liever niet op de post doet, kun je nu ook het heft in eigen hand nemen.

Drie potjes en een kwastje

Het Kickstarterproject The Midas Touch belooft dat je door hun ‘Gold Plating Kit’ te gebruiken iedere stalen Apple Watch kunt voorzien van een gouden kleur. In het doosje dat je thuisgestuurd krijgt, zitten drie genummerde potjes, een speciale USB-kabel en een kwastje. Door de verschillende vloeistoffen in de juiste volgorde aan te brengen, verschijnt er een blinkend goudlaagje op je Apple Watch, die haast niet te onderscheiden is van de 10K Apple Watch Edition.

Voor-en-Na-Gouden-Apple-Watch

Stap voor stap krijg je uitgelegd hoe je te werk moet gaan en zoals je in onderstaande video kunt zien kost het helemaal niet veel tijd om je creatieve project af te ronden. Belangrijk om hierbij te onthouden is dat dit kunstje alleen werkt op een stalen Apple Watch. Het Sport-model valt dus buiten de boot.

Het handige aan deze manier om je Watch goud te maken is dat je op ieder moment het gouden laagje opnieuw aan kunt brengen. Vroeg of laat zal het laagje immers gaan slijten en omdat je zelf al het materiaal in huis hebt, hoef je hem hierdoor niet opnieuw op te sturen.

Daarnaast belooft The Midas Touch dat je het goud heel gemakkelijk weer van de Apple Watch af kunt halen. Ideaal als je naar een chique etentje gaat en je voor een avond wilt laten zien dat je je een gouden horloge kunt veroorloven, of als je er na een week achter komt dat een stalen Apple Watch stiekem veel mooier is.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 mei 2015, 17:21
Categorieën Achtergrond, iDevices
Onderwerpen crowdfunding, goud, kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.