Xistera iPhone-accessoire combineert 8 functies

De Xistera is een accessoire voor de iPhone met 8 functies: ledlamp, statief, stylus, lenshouder en nog veel meer.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

xistera-led-light-lens-kleinXistera is een handig hulpje voor mensen die zo minimalistisch mogelijk willen leven. Het scheelt de aanschaf van een stuk of zes losse accessoires, want de Xistera is veelzijdiger dan je denkt. Eerder werd al een succesvolle Kickstarter-campagne georganiseerd, waarbij ruim driemaal zoveel geld werd opgehaald dan gepland.

De Xisteria is een ledlamp, een magnetische lenshouder, een statief, hulpmiddel om je oordopjes om te wikkelen, een stylus, sleutelhanger, flesopener en ook gewoon een houder om je iPhone rechtop op je bureau te zetten. Hij is geschikt voor de iPhone 5 en 5s.

De Xistera is dus vooral geschikt voor mensen die foto’s en video’s willen maken, bijvoorbeeld met de ledlamp, die 32 afzonderlijke lampjes bevat. Op twee plekken kun je extra accessoires vastschroeven, om bijvoorbeeld de iPhone vast te maken aan de autoruit of het dashboard. Een fietshouder is ook mogelijk.

xistera-hand

Nadeel is dat de Xistera alleen kan worden gebruikt als je een eventueel beschermhoesje van de iPhone haalt – en tijdens een rit op de fiets is dat niet altijd gewenst. Maar de Xistera zelf veroorzaakt geen krassen, want die is aan de binnenkant voorzien van rubber. Echt mooi is het accessoire niet en het ziet er op het eerste gezicht ook niet zo veelzijdig uit. Maar kijk je wat beter, dan ontdek je allerlei handige mogelijkheden. De volledige set kost $99,99 (goedkopere sets zonder de ledlamp zijn momenteel uitverkocht). Voor $12 sturen de makers het pakketje naar Nederland of België. Eventueel kun je er nog voor $45 een lenzensetje of extra ledlamp bij kopen.

xistera-stand

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 juli 2014, 21:48
Categorie Accessoires
Onderwerpen fotografie, houder

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.