iculture-vandaag
iCulture Vandaag

iCulture Vandaag: dit was dinsdag 8 juli 2014

In de iCulture Vandaag nieuws over de zoektocht van Tim Cook, de Pride Parade van Apple en nieuwe apps zoals de Toos en Henk-stripjes app.

toos en henkHet verschijnen van iOS 8 beta 3 had nogal wat nasleep. Zo ontdekten we dat de Health-app in iOS 8 meer functies heeft gekregen en dat notificaties beter onder controle te houden zijn. Apple was vandaag ook flink in het nieuws: ze publiceerden een filmpje over de Pride Parade en Tim Cook blijkt op zoek naar nieuwe bestuursleden. De huidige raad van bestuur bestaat nog voornamelijk uit discipelen van Steve Jobs en Tim Cook pakt de boel toch anders aan. En het stripje hiernaast? Daarover lees je aan het einde van dit artikel.

Alleen op iCulture

Nieuws

Apps

Accessoires

Rubrieken

  • In iCulture Deals vind je een PA-systeem voor thuis of op kantoor. Presentaties en speeches geven, muziek tijdens een feestje of als omroepinstallatie bij het sportveld: deze geluidsinstallatie is er klaar voor. Plus nog heel veel andere deals natuurlijk, zoals afgeprijsde apps en games.

Nog meer vandaag

Apps die leuk zijn om te noemen, maar niet besproken zijn in een apart artikel:
Toos en Henk iPhone stripjes

  • Ze bereiken 2,4 miljoen mensen in voornamelijk regionale kranten, en nu zijn ze ook op de iPhone: striphelden Toos en Henk (gratis, afgebeeld). In de officiële applicatie van Studio 18 lees je elke dag een vierkant stripje, dat je rechtstreeks kan delen naar bijvoorbeeld Instagram.
  • De goed gewaardeerde app Documents 5 van Readdle (gratis) heeft een update gekregen en kan nu achtergrondmuziek afspelen terwijl je aan documenten werkt. Ook zit er nu een ebookfunctie in met ondersteuning voor ePub en FB2. Ook handig: je kunt in de app nu eindeloos scrollen.
  • Met de app Avocado (gratis) communiceer je nog beter met je partner. Zeker nu je na update 2.1 Google Agenda’s kunt synchroniseren. Weet je nog beter waar je partner uithangt.
  • De tower defense-game OTTTD (€2,69) heeft z’n eerste grote update binnen. Meer dan 20 nieuwe vijanden, meer dan 30 nieuwe wapens, de updatelijst gaat maar door en door en door.
  • Check je al in op locaties met Swarm (gratis)? De nieuwste app van Foursquare is sneller en nauwkeuriger geworden. Ook wordt het sturen van check-ins naar Twitter en Facebook makkelijker.
  • De Rdio-app (gratis) is verbeterd. Bij elke zender zie je voortaan een aparte zenderpagina met eigen illustratie.

Reageren kan op de afzonderlijke artikelen.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 juli 2014, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.