WWDC 2010 waarschijnlijk van 28 juni tot 2 juli 2010

Apple heeft mogelijk van 28 juni tot 2 juli het Moscone West-conferentiecentrum geboekt voor WWDC. Op de agenda staat in die periode een 'Corporate Event'. In voorgaande jaren was dat een codenaam voor Apple's WWDC.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

wwdc appleNu Macworld niet meer in januari (maar in februari) plaatsvindt en Apple niet meer van de partij is, blijft er voor ontwikkelaars en fanboys maar één groot evenement over: WWDC. Wie vroeg erbij wil zijn met het boeken van een vlucht en hotelkamer kan alvast 28 juni tot en met 2 juli 2010 in de agenda noteren. Uit het zomerschema van het Moscone-conferentiecentrum blijkt namelijk dat deze periode is geblokkeerd voor een ‘Corporate Event’.

De afgelopen twee jaar bleek dit een codenaam voor Apple’s Worldwide Developer Conference (WWDC). Behalve een evenement voor ontwikkelaars, waar workshops en presentaties worden gegeven is WWDC ook een moment voor Apple om belangrijke producten aan te kondigen. Tijdens de afgelopen twee WWDC-keynotes heeft Apple steeds de nieuwste iPhone geïntroduceerd.

Apple-topman Phil Schiller vertelde eerder dat de jaarlijkse productcyclus van de iPhone altijd in juni afloopt, dus het moet al raar lopen als Apple niet tijdens WWDC 2010 de volgende generatie iPhone aankondigt. Apple zelf kondigt nooit de officiële data van WWDC vroegtijdig aan, maar wacht daarmee tot begin mei.

moscone wwdc

Via: Macrumors
Foto’s: CC Flickr, Adam Jackson en kylekrall

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 december 2009, 14:37
Categorie Round-up
Onderwerpen apple, moscone, wwdc 2014 uitgelicht

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.