Publieke beta van multitasktool ProSwitcher beschikbaar (jailbreak)

Het project om gratis grafische multitasking mogelijk te maken op de iPhone en iPod touch genaamd ProSwitcher, waarover we eerder al een preview schreven, is per direct beschikbaar als publieke beta. ProSwitcher is een door Palm Web OS geïnspireerd project van de ontwikkelaars chpwn en Ryan Petrich waarvan de broncode beschikbaar is onder de onder […]
Paul Pols - · Laatst bijgewerkt:

ProSwitcher BetaHet project om gratis grafische multitasking mogelijk te maken op de iPhone en iPod touch genaamd ProSwitcher, waarover we eerder al een preview schreven, is per direct beschikbaar als publieke beta. ProSwitcher is een door Palm Web OS geïnspireerd project van de ontwikkelaars chpwn en Ryan Petrich waarvan de broncode beschikbaar is onder de onder de LGPL-licentie.

Instellingen ProSwitcher De versie die beschikbaar is gemaakt is versie 0.7.3. Ondanks dat het officieel een beta betreft, blijkt de applicatie net zoals de eerdere versie die door ons getest is opvallend vloeiend en stabiel tijdens het gebruik. Als je bugs tegen komt tijdens het gebruik van ProSwitcher kun je deze met de ontwikkelaars delen via de Github-pagina van het project.

Ten opzichte van de versie die we voor de preview hebben getest zijn er een aantal opties bijgekomen in het menu instellingen. Het gaat meer specifiek om de opties Show Default Apps, Corner Radius, Cards Visible en Activation Methods. Ook zie je nu de zijkanten van de zogenaamde cards in het overzicht van de processen die op dat moment op de achtergrond draaien.

De beta versie 0.7.3 van ProSwitcher is gratis te downloaden via de repository http://booleanmagic.com/repo

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 februari 2013, 15:54
Categorie Jailbreak
Onderwerpen jailbreak, multitasking

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.