iCulture winactie: Sennheiser Momentum M2 oordopjes

Win de Sennheiser Momentum M2 oordopjes! #winactie #10jaariCulture

We geven vandaag de Sennheiser Momentum M2 IEI-oordopjes weg tijdens de #10jaariCulture winactie. Maak kans op deze stijlvolle oordopjes met bediening in de kabel en Siri.
Redactie - · Laatst bijgewerkt:

iCulture winactie: Sennheiser Momentum M2 oordopjes

Oordopjes zijn altijd geliefd. Zeker als ze van Sennheiser zijn, een van de populairder merken onder iCulture-lezers. In onze #10jaariCulture winactie kun je vandaag de Sennheiser Momentum M2 IEi-oordopjes winnen ter waarde van €81,95 (tip: de zwarte zijn momenteel in de aanbieding). Deze prijs wordt beschikbaar gesteld door onze vrienden van Coolblue.

Sennheiser M2 Momentum IEI

Sennheiser Momentum M2 IEI
Heb je onze review van de Sennheiser Momentum M2-oordopjes gelezen, dan weet je dat we enthousiast waren over het geluid en het premium-ogende uiterlijk van deze in-ear oordopjes. Minder te spreken waren we over de opbergcase. Maar ach, die hoef je niet te gebruiken. De behuizing van de oortjes is gemaakt van roestvast staal en je krijgt er 4 eartips bij, zodat de pasvorm ideaal is. Via de remote op de kabel bedien je de muziek en neem je telefoontjes aan. De bediening van de kabel is geoptimaliseerd voor de iPhone en werkt minder goed met Android. Met de knoppen kun je ook Siri activeren. Deze oortjes hebben een 3,5mm koptelefoonaansluiting.

Ben je al aangemeld voor onze nieuwsbrief? Je kunt de actie dan opnieuw uitvoeren in de widget om voor je winpunten in aanmerking te komen. Alle inschrijvingen worden apart gecontroleerd en moeten volledig afgerond zijn. Datzelfde geldt voor de overige acties.

Sennheiser Momentum M2

Let op dat je eventuele adblockers uitschakelt. De widget werkt anders niet. Werkt de link nog steeds niet? Probeer het dan op de desktop of via onze iCulture-app.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 juli 2017, 14:31
Categorie Accessoires
Onderwerpen #10jaariCulture, winactie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.