iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was donderdag 2 februari 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op donderdag 2 februari 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoEen hoop nieuws vandaag op iCulture. We begonnen de dag met het bericht dat Apple aan een energiezuinige MacBook-chip werkt en dat de Apple Store in Fifth Avenue twee keer zo groot wordt. Ook kun je in Apple Kaarten nu oplaadpunten voor elektrische auto’s opzoeken. En ben je een echte Nintendo-fan, dan kun je vanaf nu aan de slag met Fire Emblem Heroes voor iOS. Het was vandaag bovendien feest bij Microsoft, want Outlook voor iOS bestaat alweer twee jaar. Om dat te vieren introduceert Microsoft add-ins in Outlook, zoals van Giphy en Evernote. En win jij vandaag de nieuwe iCulture-winactie? Dat en nog veel meer vandaag op iCulture!

iCulture winactie

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Nieuwe knoppenbalk in YouTube-app.

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • YouTube (gratis, iPhone/iPad/ TV + IAP, iOS 11.0+) - YouTube is ook te bedienen vanaf het toegangsscherm, mits je gebruikmaakt van Chromecast of AirPlay.
  • Book of Unwritten Tales 2 (€5,49, iPhone/iPad, iOS 8.0+) - Het tweede deel van een spannende avonturengame.
  • Chrome - webbrowser van Google (gratis, iPhone/iPad, iOS 12.0+) - Google Chrome heeft nu een QR-code scanner en verbeterde tabbladweergave op de iPad.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 februari 2017, 22:02
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.