watchOS 6.1 beta.

Beta 4 van watchOS 6.1.1 nu beschikbaar voor ontwikkelaars

Apple test opnieuw een aankomende software-update voor de Apple Watch. Ontwikkelaars met een Apple Watch kunnen deze nu updaten naar de beta van watchOS 6.1.1. Wat brengt deze aankomende versie?

Brengt watchOS 6 dit jaar nog wat nieuws? Dat weten we nog niet, maar de kans is zeker aanwezig nu Apple de watchOS 6.1.1 beta aan het testen is. Apple voegt geregeld nieuwe kleine functies en verbeteringen toe en de komende tijd moet blijken of dit ook voor watchOS 6.1.1 geldt. We verwachten in ieder geval dat deze versie bugfixes brengt.

Meest recente watchOS 6.1.1 Beta

watchOS 6.1.1 Beta 4

5 december 2019 – De vierde beta van watchOS 6.1.1 is beschikbaar. Ontwikkelaars kunnen de update installeren door het juiste profiel te downloaden. De beta is beschikbaar voor alle watchOS 6-geschikte Apple Watch-modellen.

watchOS 6.1.1 beta downloaden

De beta van watchOS 6.1.1 is alleen beschikbaar voor ontwikkelaars met het juiste betaprofiel. Net als bij de voorgaande watchOS-beta’s is ook de beta van watchOS 6.1.1 niet beschikbaar voor publieke testers. Heb je al een eerdere beta van watchOS geïnstalleerd, dan zie je de update vanzelf verschijnen.

Let op: deze beta’s zijn alleen bedoeld voor ontwikkelaars en zijn niet geschikt om te gebruiken op toestellen die je dagelijks nodig hebt.

Over watchOS 6.1.1
Omdat het hier om een x.1.1 update gaat verwachten we niet dat deze beta veel vernieuwingen bevat. Apple zal er vooral bugs mee oplossen. Welke bugs dat zijn, is waarschijnlijk pas duidelijk zodra watchOS 6.1.1 voor iedereen te downloaden is. Mocht er toch nog iets ontdekt zijn, dan werken we dit artikel bij.

Tijdlijn watchOS 6.1.1 beta

Hieronder vind je een tijdlijn van de watchOS 6.1.1-beta’s. We verwachten watchOS 6.1.1 in november of december 2019.

 • watchOS 6.1.1 beta 4: 5 december 2019 (verschenen)
 • watchOS 6.1.1 beta 3: 20 november 2019 (verschenen)
 • watchOS 6.1.1 beta 2: 12 november 2019 (verschenen)
 • watchOS 6.1.1 beta 1: 5 november 2019 (verschenen)
 • watchOS 6.1.1 final: november/december 2019 (verwacht)

Over het testen van beta’s
Bij het testen van beta’s kun je vaak tegen problemen aanlopen. Allereerst zijn meestal niet alle functies direct beschikbaar, maar worden deze gaandeweg de testperiode toegevoegd en uitgebreid. Ook kun je last hebben van vastlopers of kunnen sommige apps nog niet goed werken. Hou hier dus rekening mee als je besluit een iOS-update te gaan testen. Het wordt dan ook afgeraden om een beta op een toestel te installeren dat je dagelijks gebruikt, omdat er nog veel problemen in de beta kunnen zitten.

Dit artikel zal bij nieuwe beta’s steeds opnieuw worden gepubliceerd, waarbij we de nieuw toegevoegde functies bijwerken.

Revisiegeschiedenis:

 • 2019 - 21 november: De derde beta is nu te downloaden.
 • 2019 - 12 november: De tweede beta is nu te downloaden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 december 2019, 22:09
Categorie iDevices
Onderwerpen watchOS 6, watchOS-beta

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

  Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.