Wat geef je een vrouw op haar verjaardag: chocolade of een iPad?

Een creatieve manier om een iPad cadeau te doen is volgens Stefan om deze in chocolade te gieten. Hij weet er zijn vriendin, die Apple-fan is, in ieder geval flink mee te verrassen.

Chocolade iPadWat doe je als je iemand een iPad kado wilt geven, zonder dat deze meteen kan raden dat het een iPad is? Als Apple-fan herken je vaak alle verpakkingen van Apple-producten en dus is er iets creatiefs nodig. Van alle manieren die je kunt verzinnen, denk ik niet dat je op het idee van Stefan Magdalinski komt. Hij besloot om de iPad, die hij zijn vriendin Kay Chung cadeau wilde doen, in chocolade te verpakken. De iPad werd door vrienden van Stefan, die een eigen chocoladewinkel hebben, in een chocoladesubstantie gehuld en werd vanuit London naar Zuid-Afrika gestuurd.

Er zijn nog geen iPads te krijgen in Zuid-Afrika, dus de iPad zelf moest ook in London gekocht worden. Een andere vriend van Stefan heeft de iPad bij een Apple Store gekocht. Deze werd daarna naar de chocoladewinkel gebruikt, waar de iPad in chocolade gegoten werd. Het lukte daarna om de chocolade iPad heelhuids door de douane te krijgen. Voor foto’s van de reactie van Kay bekijk je die op de weblog van Stefan.

Tipgever: @basvanderploeg

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 juni 2010, 23:13
Categorie Achtergrond
Onderwerpen abonnementen, firmware, ipad, sip, telecom, voip

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.