Wat gaat Apple dinsdag aankondigen? (poll)

Apple gaat op 4 oktober nieuwe product(en) aankondigen. Wordt het de iPhone 5 of 4S? Komen er meerdere nieuwe iPhones of slechts eentje? Zal het accent liggen op nieuwe hardware, of juist op softwarefuncties?
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iPhone4SDe spanning loopt op, de tijd van geruchten is over anderhalve dag eindelijk voorbij. Maar wat kunnen we eigenlijk verwachten? Er is veel gespeculeerd over een iPhone 5, een iPhone 4S, zelfs een iPhone 4-plus kwam nog even langs. Wordt het een telefoon die qua uiterlijk nauwelijks is verbeterd, maar die door nieuwe softwarematige functies zoals een spraakassistent totaal anders is? Kan Apple het na 15 maanden wachten maken om ‘slechts’ een opgepimpte versie van de huidige iPhone 4 uit te brengen?

We horen graag wat jullie verwachten wat er morgen wordt aangekondigd. Omdat er heel erg veel variaties mogelijk zijn, konden we niet alle opties in een tiendimenstionale poll met vijf subvragen opnemen. Mocht je antwoord niet in het lijstje staan, dan ben je natuurlijk vrij om in de reacties een toelichting te geven

Kies één van onderstaande opties:


Directe link naar de poll: Hoeveel toestellen gaat Apple op 4 oktober aankondigen?

In onderstaande poll mag je meerdere antwoorden aanvinken.


Directe link naar de poll: Welke aankondiging verwacht jij op 4 oktober van Apple?

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 oktober 2011, 12:49
Categorie Apple
Onderwerpen apple, evenement, geruchten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.