iPhone 4S in varianten van 16GB, 32GB en 64GB bij Vodafone Duitsland

Vodafone Duitsland heeft de iPhone 4S op de website gezet. Bij diverse accessoires wordt de iPhone 4S genoemd als comptabel. De iPhone 5 komt vreemd genoeg nergens in de overzichten voor.

vodafone-duitslandDit weekend beweerde de (tamelijk onbekende) Amerikaanse provider Cincinnati Bell de prijzen en specificaties van de iPhone 4S en iPhone 5 te weten. Voor de iPhone 5 denkt de provider 639 dollar te kunnen vragen, terwijl de iPhone 4S voor het luttele bedrag van 99 dollar over de toonbank gaat. De prijs van de iPhone 4S lijkt daarbij wat ongeloofwaardig. Ook de iPhone 5 werd dit weekend nog eens genoemd, bij winkelketen Radio Shack. Toch is het interessanter wat er dichtbij huis gebeurt, want niet iedereen heeft zin om naar de VS te reizen voor een nieuwe iPhone. Wat Vodafone Duitsland betreft gaan we de iPhone 4S kopen. Deze operator heeft nieuwe iPhones op de website opgenomen, maar op een totaal andere manier dan we voorheen zagen.

Er zijn namelijk meerdere accessoires te vinden op de website van Vodafone.de, waarop compatibiliteit met nieuwe iPhone-modellen wordt genoemd. De nieuwe modellen worden daarop ook genoemd:

  • iPhone 4 zwart (8GB, 16GB, 32GB)
  • iPhone 4 wit (8GB, 16GB, 32GB)
  • iPhone 4S zwart (16GB, 32GB, 64GB)
  • iPhone 4S wit (16GB, 32GB, 64GB)

Merk op dat de 8GB iPhone 4 nieuw is. Ook de iPhone 4S is uiteraard nieuw, waarbij een capaciteit van zelfs 64GB wordt genoemd. Wat de informatie over de compatibiliteit van accessoires ook duidelijk maakt, is dat de behuizing van de iPhone 4S gelijk zou moeten zijn aan die van de huidige iPhone 4 (anders zou de Bumper Case niet passen). Bij hoesjes zoals de Bumper Case is een vereiste dat alle afmetingen precies moeten kloppen. Maar bij universele accessoires, zoals de Elgato tv-ontvanger, wordt hetzelfde rijtje toestellen genoemd. De iPhone 5, die ook prima geschikt zou zijn voor deze tv-ontvanger, komt niet in het lijstje voor.

De mogelijkheid blijft altijd bestaan dat Vodafone gewoon een dummynaam heeft ingevuld, in afwachting van de aankondiging van Apple. Maar Vodafone is een officiële iPhone-verkopende operator in Duitsland en moet al over meer informatie beschikken. Bovendien komt de informatie overeen met het voorraadsysteem van Apple. Op 4 oktober weten we meer.

Via: iPhone-ticker

iphonevoda

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 oktober 2011, 11:45
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen iPhone 4s, Vodafone

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.