VoIP in a Box: GoIP lift mee op iPhone-hype

GoIP International biedt VoIP in a Box aan, een oplossing

goipGoIP International beweert de eerste te zijn die een VoIP in a Box-oplossing voor de iPhone gaat uitbrengen. De oplossing is bedoeld voor operators, die met VoIP in a Box hun klanten een VoIP-dienst kunnen aanbieden, die via de iPhone werkt. Klanten kunnen daarmee gratis met andere iPhone-gebruikers bellen, VoIP-gesprekken voeren via Wi-Fi, toegang krijgen tot locatiegebaseerde diensten en hun bestaande nummer met caller-ID blijven gebruiken.

Natuurlijk moet er ook geld worden verdiend, dus GoIP heeft er nog wat tariefplannen, een automatisch top-up-systeem en een meertalig front- en backend-systeem aan toegevoegd. Met de dienst kunnen operators extra diensten aanbieden, zoals het vinden van de dichtstbijzijnde hotspot of toegang tot de (betaalde) VoIP-diensten die ze al aanbieden. Het persbericht wekt de indruk dat het om een specifieke iPhone-dienst gaat, maar in werkelijkheid lijkt het meer een algemene VoIP-dienst waarmee handig wordt meegelift op de iPhone-hype.

GoIP is deelnemer aan het iPhone Developer Program en kan operators ook helpen om hun VoIP-diensten voor de iPhone in de App Store beschikbaar te stellen.

Meer info: GoIP

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 september 2008, 16:47
Categorie Apps
Onderwerpen provider, voip

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.