Voetbal Inside-icoon.

Voetbal Inside-app voor iOS en Apple Watch met nieuws en vlogs van Johan en Wilfred

Het voetbalpraatprogramma Voetbal Inside heeft nu ook zijn eigen app voor iPhone, iPad én Apple Watch. In deze app vind je niet alleen nieuws en wedstrijdstatistieken, maar ook heel veel videoconsent van Johan en Wilfred.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Voetbal Inside-icoon.Het voetbalpraatprogramma VI is al jaren een begrip op de maandag- en vrijdagavond op RTL 7. Sinds dit seizoen heet het programma niet meer Voetbal International, maar Voetbal Inside. Omdat het tv-programma nu helemaal losgekoppeld is van het bekende tijdschrift (dat immers al een eigen app had), was het ook tijd om een app onder eigen naam uit te brengen. Die is er nu voor iPhone, iPad en Apple Watch. Naast het nieuws draait het in de Voetbal Inside-app voornamelijk om videocontent.

Voetbal Inside: vlogs van Wilfred en Johan

Naast het brengen van nieuws en voetbaluitslagen, focust de app van het gelijknamige programma zich vooral op video. Zo worden er speciaal voor de app vlogs gemaakt met de vaste panelleden Wilfred Genee en Johan Derksen. Ook razende reporter Simon maakt speciaal voor de app op zijn eigen wijze videocontent. Tevens kun je in de app complete uitzendingen en losse fragmenten terugkijken, afkomstig van RTL XL. Voor fans van het programma is er in de app genoeg te vinden.

Voetbal Inside-app op iPhone. Doe mee met stellingen in Voetbal Inside.

Tijdens uitzending van Voetbal Inside (elke maandag- en vrijdagavond) kan de kijker meedoen door vragen te stellen, te reageren op stellingen of stemmen voor de Speler van de Week. Na de uitzending kan de voetballiefhebber overschakelen naar het onderdeel ‘De Derde Helft’. Speciaal voor de app wordt er verder ingegaan op de voetbalmaterie. Niet aan de bekende tafel, maar in een backstage-setting. Afhankelijk van de voetbalrechten kun je in de app ook live naar voetbalwedstrijden kijken.

Voetbal Inside op je pols met Apple Watch-app

Als kers op de taart is er ook nog een app voor de Apple Watch ontwikkeld, die ook nog eens native (watchOS 2) is. Zodra je de Apple Watch-app opent (vinden kan lastig kan zijn, omdat het appicoontje net als de achtergrond zwart is), krijg je twee keuzes voorgeschoteld. Bij het kopje Nieuws lees je het laatste voetbalnieuws op je pols, terwijl het onderdeel Resultaten de recente uitslagen van de Eredivisie, Jupiler League, Champions League en Europa League toont.

Nieuws en resultaten op je pols met Voetbal Inside. Voetbalnieuws op je pols  met Voetbal Inside.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 november 2015, 12:02
Categorie Apps
Onderwerp voetbal

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.