Vodafone maakt officiële iPhone-abonnementen bekend

Vodafone heeft abonnementen voor de iPhone 4 bekendgemaakt. Er zijn 5 abonnementen met 150 tot 1000 belminuten en 1GB dataverkeer.

vodafone iphoneVodafone heeft abonnementen voor de iPhone 4 bekendgemaakt. Speciaal voor de iPhone gaat Vodafone vijf verschillende abonnementen invoeren. Daarbij kun je bellen, internetten en sms’en vanuit één bundel. De abonnementen bieden 150 tot 1000 belminuten en hebben een datalimiet van 500 MB tot 1 GB. Voor de iPhone 4 betaal je tussen de €0 en €429 (16GB) en tussen de €99 en €529 (32GB). Het is ook mogelijk om de iPhone 3GS nog te kopen. Helaas werkt de bestelknop op de abonnementenpagina nog niet en is ook niet duidelijk hoeveel sms-berichten je krijgt.

Meer info: http://www.vodafone.nl/iphone/abonnementen_voor_iphone

Let op: de pagina’s kunnen de komende uren verschijnen en verdwijnen. We zullen dit niet steeds melden, maar alleen waarschuwen wanneer de prijzen zijn gewijzigd.

Vodafone-prijzen voor 16GB iPhone 4

16gb-iphone-vodafone

Vodafone-prijzen voor 32GB iPhone 4

32gb-iphone-vodafone

Vodafone-prijzen voor 8GB iPhone 3GS

iphone-3gs-vodafone

Vodafone is de afgelopen uren druk bezig met het vullen van de iPhone-pagina’s op vodafone.nl. Op de hoofdpagina vodafone.nl/iphone was eerder algemene informatie te zien, maar die pagina is nu weer omgezet naar een tijdelijke testpagina. De hierboven genoemde deeplink naar de abonnementen werkt op het moment van schrijven echter nog wel. Vermoedelijk zal Vodafone de pagina’s dit weekend (of net na het weekend) officieel beschikbaar maken.

Met dank aan alle tipgevers

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 oktober 2010, 19:41
Categorie Providers
Onderwerpen abonnementen, Vodafone

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.