Angry Birds pluche poppen nu te bestellen in pre-order

De pluche poppen van Angry Birds zijn nu in pre-order te bestellen voor 15 dollar per stuk. Er zijn 5 varianten en ze worden in december uitgeleverd.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

angry-birds-plucheDe pluche poppen van Angry Birds komen in een beperkte hoeveelheid beschikbaar. Webwinkel ToyWiz is begonnen met het verzamelen van pre-orders en gaat deze bestellingen vanaf december uitleveren. Een pop met een diameter van 8 inch (20 centimeter) gaat $14,99 kosten.
Update: de prijs is inmiddels omhoog gegaan naar $19,99.

Er zijn vijf vogels beschikbaar in de kleuren zwart, wit, geel, blauw en rood, dus als je de hele set koopt ben je bijna $75 kwijt exclusief salestax en verzendkosten. Rovio Mobile was al een tijdje bezig met een poppenset op basis van Angry Birds, maar ze lieten geen informatie los over prijs en beschikbaarheid. Met een beetje geluk heb je de Angry Birds-poppen voor de kerst in huis. De officiële aankondiging staat voor morgen gepland, maar webwinkel ToyWiz heeft alvast de winkeldeuren geopend. De vogels blijken meer dan knuffels te zijn: ze maken ook een wheeee-geluidje als je ze door de kamer gooit.

Meer info: ToyWiz

angry birds poppen

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 december 2010, 0:35
Categorie Accessoires
Onderwerpen angry birds, rovio

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.