Vodafone introduceert op 7 april nieuwe Smart-abonnementen (update)

Vodafone gaat op 7 april nieuwe Smart abonnementen introduceren. De Smart-abonnementen vervangen Bel+Sms+Web.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

vodafone-logos-shutterstockVodafone gaat op 7 april nieuwe abonnementen introduceren. Dit heeft iCulture vernomen van meerdere anonieme bronnen. Update: Vodafone bevestigt tegenover iCulture dat de getoonde abonnementsinformatie correct is.
Vodafone zal nieuwe abonnementen met de naam ‘Smart’ zl introduceren, met databundels van 200MB, 500MB en 700MB. Met de nieuwe Smart-abonnementen zal Vodafone de huidige Bel+Sms+Web-abonnementen vervangen.

De prijs, databundel en de hoeveelheid belminuten en sms’jes voor Smart-abonnementen zijn allemaal gelijk aan de huidige Bel+Sms+Web-abonnementen. Nieuw is een derde abonnementsoptie met een grotere databundel en belbundel. Smart 700 biedt een databundel van 700MB, 200 belminuten en een onbeperkt aantal sms-berichten. Dit nieuwe abonnement kost 40 euro per maand, maar wordt bij het afsluiten tijdelijk aangeboden voor 37 euro per maand. Abonnees die verlengen betalen 35 euro per maand.

Lees ook: Alles over iPhone-abonnementen van Vodafone

Vodafone Smart abonnementen (iCulture)

De nieuwe Smart-abonnementen krijgen ook sim only-varianten, maar deze zijn identiek aan het huidige Bel+Sms+web-aanbod. De afbeeldingen tonen geen Smart sim only-abonnement met een bundel van 700 MB. De afbeeldingen tonen ook abonnementsinformatie voor Vodafone Red, maar deze zijn ook nog onveranderd.

Vodafone Smart sim only abonnementen (iCulture)

Meerdere bronnen bevestigden aan iCulture dat Vodafone op 7 april de nieuwe abonnementen zal introduceren. Dit is dezelfde dag waarop Vodafone ook abonnementswijzigingen op het gebied van 4G wil doorvoeren. Zoals gezegd heeft Vodafone het nieuws inmiddels bevestigd. Eerder vandaag bleek dat de operator een eind maakt aan oude abonnementen met een onbeperkte internetbundel.

Foto bovenaan: (c) TK Kurikawa/Shutterstock

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 augustus 2014, 11:22
Categorieën Geruchten, iDevices, Providers
Onderwerp Vodafone

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.