iphone 6 plus alle kleuren

Vodafone gaat iPhone 6 ‘s nachts leveren aan 100 klanten

Vodafone gaat de iPhone 6 's nachts leveren aan 100 klanten die hem telefonisch hebben besteld. Zij hebben de iPhone 6 daarom zo vroeg mogelijk.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

iphone 6 kleurenVodafone gaat de iPhone 6 in de nacht van donderdag op vrijdag leveren aan de eerste honderd klanten, zo vertelt de provider vandaag. De plannen voor deze nachtlevering werden eerder al gemeld door iCulture. Deze vroege kopers kunnen hierdoor de iPhone al snel verwachten.

Lees ook: iPhone 6 kopen en iPhone 6 Plus kopen

De iPhone 6 wordt door Vodafone alleen ‘s nachts geleverd aan honderd klanten die hem telefonisch hadden gereserveerd. Volgens Vodafone komen er daarnaast alleen bestaande klanten in aanmerking. Andere iPhone-kopers moeten wachten totdat de iPhone later op de dag wordt geleverd. Daarnaast wil Vodafone in Amsterdam, Breda, Groningen en Rotterdam ‘s nachts de winkels openen, maar dan kunnen alleen klanten met een reservering de iPhone komen oppikken.

Het lijkt er op dat de honderd nachtelijke iPhone-leveringen inmiddels al zijn vergeven. Maar de iPhone 6 bestellen kan nog steeds: in een eerder artikel hebben we alle manieren waarop je de iPhone 6 nu al bestelt voor je op een rij gezet.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 september 2014, 16:05
Categorie Providers
Onderwerpen iPhone 6, Vodafone

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.