Vijftien verbeterpunten voor iPhone 2.0

Computerworld heeft een lijstje gemaakt van 15 verbeterpunten voor de volgende generatie iPhone. Op het verlanglijstje staan 3G, GPS, todo-lijstjes, een RSS-reader en een camera met videofunctie en flitser.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

ComputerWorld heeft een todo-lijstje gemaakt voor Apple, zodat ze de volgende generatie iPhone nog beter kunnen maken. Er staan 15 punten op het lijstje, waaronder natuurlijk 3G en GPS. Maar ook praktische punten zoals een betere auto-correctie, ondersteuning voor een liggend toetsenbord (niet alleen in Safari), ondersteuning voor applicaties van derden (inclusief SDK) en een mobiele versie van iChat.

Het lijstje gaat verder: Computerworld zou de iPhone graag gebruiken als harddisk, wil via Bluetooth synchroniseren en videofilmpjes opnemen. Dan graag ook nog een flitser toevoegen aan de camera, push e-mail in orde maken, todo-lijstjes synchroniseren met iCal of Outlook, notities synchroniseren met de computer, een RSS-lezer toevoegen en zorgen dat je een SMS-bericht naar meerdere ontvangers tegelijk kunt sturen. Lees het volledige lijstje met 15 verbeterpunten voor de iPhone. Zijn ze nog iets vergeten? Laat het weten!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2009, 0:50
Categorieën Achtergrond, iDevices
Onderwerp sdk

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.