Verschillende fysieke mockups iPad mini gespot

Twee aparte mockups laten zien hoe de iPad mini er precies uit kan komen te zien. Beide prototypes baseren zich op geruchten van een dunnere rand om het scherm en een kleinere dockconnector.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

iPad mini mockupNadat verschillende geruchten een licht schenen op het design van de iPad mini, is er nu een mockup opgedoken die fysiek laat zien hoe de kleinere iPad er uit kan komen te zien. Daarnaast is op de Duitse beurs IFA ook een designprototype van de iPad mini te vinden, die volledig is gemaakt uit aluminium. Allebei de iPads hebben een kleiner scherm, een dunnere rand en een kleinere dockconnector. Dat laatste sluit goed aan op de spelende iPhone-geruchten: de nieuwe iPhone krijgt volgens verschillende bronnen een nieuwe dockconnector, waar een compactere kabel op aangesloten kan worden.

De mockups laten zien hoe de iPad mini er uit zou komen te zien als de meest gehoorde geruchten waar blijken te zijn. Tot nu toe waren we hiervoor aangewezen op conceptafbeeldingen.

iPad mini designprototype

Of de nep-iPads ook echt van Apple afkomstig zijn is nog de vraag: ervaring leert dat accessoiremakers vaak dummy-varianten van een nieuw Apple-product maken op basis van geruchten, zodat ze zo snel mogelijk bijvoorbeeld cases kunnen ontwerpen.

Apple zal naar verluidt de iPad mini ergens in oktober presenteren. Eerst zou er een ander evenement worden gehouden in september, waarop Apple de nieuwe iPhone uit de doeken doet.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 oktober 2012, 13:46
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp ipad

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.