Vantage Calendar is Apple's gratis App van de Week

Visuele agenda-app Vantage Calendar is Apple’s gratis App van de Week

De uiterst visuele agenda-app Vantage Calendar is Apple's gratis App van de Week. Je bespaart deze en komende week 4 euro op de aanschaf van deze app.

Vantage Calendar is Apple's gratis App van de WeekDat een agenda-app niet alleen functioneel hoeft te zijn maar ook leuk mag zijn, laat deze agenda-app zien. Vantage Calendar is bepaald geen nieuwkomer meer in de categorie agenda-apps, maar is wel een van de meest visuele. Mocht je nog op zoek zijn naar een nieuwe agenda-app, dan is nu een goed moment om Vantage Calendar (link) te proberen. Dankzij het predikaat App van de Week bespaar je deze en komende week 4 euro op deze app.

Vantage Calendar wil je leven visualiseren

Vantage Calendar lijkt op het eerste gezicht een doorsnee agenda-app en zo omschrijven de makers het ook: “Gewoon een simpele en gemakkelijke kalenderapp.” Maar dat is het juist niet. De makers wilden een agenda-app maken die het leven van de gebruiker visualiseert. De app kun je in grote mate aan je eigen smaak en voorkeuren aanpassen. Zie onderstaande video voor een korte review.

Het eerste dat opvalt aan de app is de manier waarop je door de dagen scrollt. Dat doe je in een 3D-weergave alsof je boven je agenda zweeft, maar er is ook een meerdaagse weergave of een overzicht van je afspraken in een lijst. De app kun je met verschillende thema’s naar eigen smaak aanpassen. Hetzelfde geldt voor je afspraken zelf. Zo kun je kleuren en stickers gebruiken voor het markeren van afspraken, al is die laatste categorie wel wat beperkt.

Vantage Calendar toont elke agenda die door je iPhone of iPad wordt ondersteund. Denk daarbij aan Google Calendar, iCloud, Outlook en Facebook-evenementen. De app heeft één in-app aankoop van €1,99. Daarmee ontgrendel je herhaalregels voor het toevoegen van gebeurtenissen die bijvoorbeeld elke week of maand plaatsvinden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 maart 2017, 10:36
Categorie Apps
Onderwerpen agenda, app van de week

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.