iPhone case Vaja Retro Dockable for iPhone

Vaja introduceert Retro Cases voor iPhone, iPod en MacBook Air

Vaja heeft twee lederen Retro-cases voor de iPhone uitgebracht: een pouch-model en een flipstyle-model, beide met een contrasterende streep. Er zijn bijpassende cases voor de iPod nano en MacBook Air verkrijgbaar.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iPhone case Vaja Retro Dockable for iPhoneDe Argentijnse accessoiremaker Vaja heeft een nieuwe serie lederen cases voor de iPhone, iPod en de Macbook Air uitgebracht. Je koopt ze vanaf $39 en ze zijn allemaal voorzien van een contrasterende streep. De iPhone-case is er in twee uitvoeringen: een goedkope Retro Slim Bag for iPhone ($39) met een open bovenzijde. De Retro Dockable for iPhone ($75) is een flipstyle-model die je in de dock kunt zetten.

Bijpassend bij de goedkopere Retro Slim Bag kun je ook een Retro Slim Jacket voor je MacBook Air kopen ($180), die als een envelop om je kleinood sluit. Voor de iPod nano 3G is er een Top Retro with Hook, een flipstyle-model met metalen haak die je aan een riem of broeklus kunt bevestigen. Ook die is voorzien van een contrasterende streep. Vorig jaar juni liet Vaja aan iLounge al een eerder model van de Retro-case zien, maar die was blijkbaar niet goed genoeg om al op de markt te brengen. Voor de iPod classic en iPod touch heeft Vaja nog geen bijpassende cases gemaakt.

Meer info: Vaja

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 juni 2008, 17:11
Categorie Accessoires
Onderwerpen dock, hoesje, retro

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.