Uitgebreide fotoserie toont spacegrijze behuizing iPad 5 in detail

Een uitgebreide fotoreeks van Sonny Dickson toont de iPad 5 in het spacegrijs in detail. Eerder lekte er al foto's uit van deze zelfde behuizing.

iPad 5 spacegrijsFoto’s van de spacegrijze iPad 5-behuizing doken eerder al op, maar Sonny Dickson heeft nu ook een uitgebreide fotoverzameling gedeeld met daarin de nieuwe iPad 5-kleur. In de afbeeldingen wordt de spacegrijze iPad vergeleken met de de zilveren iPad 5. Hoewel de foto’s geen nieuwe toevoegingen of nog niet opgedoken veranderingen tonen, is dit voor het eerst dat we de spacegrijze iPad 5 in zoveel detail te zien krijgen. Deze nieuwe kleur zagen we Apple afgelopen maand ook al gebruiken bij de iPhone 5s, waar spacegrijs het originele zwart heeft vervangen. Geruchten wijzen ook op een spacegrijze iPad mini 2.

iPad 5 spacegrijs onderkant

iPad 5 lens

iPad 5 zilver spacegrijs

Bekijk alle foto’s op SonnyDickson

De foto’s bieden een vooruitblik op wat Apple vermoedelijk op 22 oktober zal aankondigen. Dan wordt de pers zeer waarschijnlijk uitgenodigd voor een speciaal evevement, waarbij de iPads centraal zullen staan. Apple heeft het ontwerp nog niet bevestigd, maar het zit lijkt aannemelijk dat de getoonde foto’s het echte werk zijn: eerdere gelekte afbeeldingen tonen vergelijkbare onderwerpen, en Sonny Dickson wist eerder ook al de nieuwe iPhone-ontwerpen te lekken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 oktober 2013, 15:35
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp ipad air

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.