iKettle: waterkoker met iPhone-app gaat je leven veranderen

De iKettle-waterkoker werkt met een iPhone-app. De iKettle wekt je 's ochtends, vraagt of je water wilt koken en houdt het daarna warm via een app.

ikettleDe iKettle lost een probleem op waarvan je je tot vandaag niet bewust was: het minutenlange wachten op de waterkoker. Met de iKettle kun je de waterkoker op afstand inschakelen via een iPhone-app. Je krijgt een seintje zodra het water kookt en kunt daarbij ook kiezen uit meerdere warmtestanden, namelijk 65, 80, 95 en 100 graden Celsius. iKettle werkt zolang je iPhone binnen het bereik van je Wi-Fi-netwerk is en is ‘s ochtends ook te gebruiken als wekker. Voor €118,49 plus verzendkosten haal je de iKettle met een capaciteit van 1,8 liter in huis.

De iKettle is momenteel in pre-order verkrijgbaar en wordt over 1 tot 2 maanden geleverd. “Stel je eens voor hoe perfect en compleet je leven zou zijn als je niet langer op de ketel hoeft te wachten”, belooft de verkoper. Wij kunnen ons wel grotere first-world-problems voorstellen, maar misschien zijn er mensen die dit werkelijk als probleem ervaren.

Ben je een waterkoker-connaisseur, dan zal je misschien opgemerkt hebben dat de iKettle wel wat lijkt op de Solis Vario 557. Die heeft ook tiptoetsen voor het instellen van de temperatuur, zodat je voor groene thee 80 graden en voor koffie 95 graden kunt instellen. De Wake-modus maakt je wakker en vraagt of de waterkoker moet worden ingeschakeld. Is het water op temperatuur, dan vraagt de app of het water een tijdje warm moet worden gehouden. Gemaakt van roestbestendig staal en met ledlampjes en rubberen handgreep. Hou wel rekening met wat knutselwerk, want hij is standaard voorzien van een 3-pins Britse stekker.

Bovenop de aanschafprijs van €118,49 komt nog €11 verzendkosten naar Nederland.

ikettle 1

ikettle 2

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 oktober 2013, 21:13
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.