Tweede beta van iOS 9.2.1 verschenen, ook publieke beta

Apple heeft vanavond de tweede beta van iOS 9.2.1 uitgebracht. Deze beta lost verdere problemen met iOS op en voegt helaas geen nieuwe functies toe.

iOS 9 met iPhone, iPad en iPhone 6s.
De tweede beta van de bugfix-update iOS 9.2.1 is zojuist verschenen voor ontwikkelaars en publieke betatesters. Er wordt niet verwacht dat Apple heel veel testversies van deze update beschikbaar zal stellen, want er zitten niet veel aanpassingen in. Apple bracht op 16 december 2015 de allereerste beta van deze kleine update uit.

iOS 9.2.1 lost enkele problemen op

iOS 9.2.1 is voornamelijk een aanvullende update voor de eerder verschenen iOS 9.2-update. iOS 9.2.1 brengt dan ook geen nieuwe functies, maar lost enkele kleine problemen op. Welke problemen dat zijn, is echter op dit moment niet bekend. Zodra er meer ontdekkingen gedaan worden, update we dit bericht.

iOS 9.2 bracht wel enkele nieuwe functies, zoals Mail Drop op iOS en verbeteringen in de Muziek-app. Zo is het nu eenvoudiger te zien of een nummer offline op het toestel staat. Ook is de Arabische Siri toegevoegd.

Bekijk ook

Apple brengt iOS 9.2 met Mail Drop, Arabische Siri en verbeteringen voor Apple Music uit

iOS 9.2 is vandaag door Apple voor het grote publiek beschikbaar gesteld. Na de testperiode voor ontwikkelaars en geregistreerde gebruikers, brengt de update nu voor het grote publiek bugfixes en verbeteringen in de Safari View Controller en Muziek-app.

Updaten naar iOS 9.2.1 beta 2

Heb je een eerdere iOS 9.2.1 beta geïnstalleerd? Dan kun je meteen upgraden naar iOS 9.2.1 beta 2 vanuit de iOS-instellingen. Dit doe je bij Instellingen > Algemeen > Software-update. Zit je nog op een eerdere iOS-versie, dan moet je de beta downloaden via Apple’s ontwikkelaarswebsite. Hiervoor moet je toestel bij een ontwikkelaarsaccount geregistreerd staan. Je installeert de beta dan vanuit iTunes.

iOS 9.2.1 beta 2 is op het moment van schrijven nog maar net verschenen. Zie je de update nog niet? Probeer het dan later vandaag nog eens.

Bekijk ook

iOS 9: het complete overzicht

Alles over iOS 9 en de bijbehorende functies, zoals nieuw lettertype San Francisco, proactieve Siri, Night Shift en multitasken op de iPad. Lees over de iOS 9 aankondiging, release en meer.

Informatie

Laatst bijgewerkt
4 januari 2016 om 19:24
Onderwerp
Categorie
iOS en iPadOS

Reacties: 16 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.