Twitter-app krijgt landschapmodus op iPhone 6 Plus

iPhone 6 Plus eigenaren kunnen Twitter op een nieuwe manier bekijken. Het sociale netwerk is begonnen met de uitrol van landschapmodus voor de iPhone 6 Plus. Kantelen maar!

Twitter zwarte personen

Twitter heeft het er maar druk mee. Gisteren onthulde ze een nieuwe ‘Nieuws-tab‘ en vandaag blijkt dat iPhone 6 Plus gebruikers hun tijdlijn voortaan in landschapmodus kunnen lezen.


Deze horizontale manier om Twitter te bekijken is alleen beschikbaar voor de iPhone 6 Plus gebruikers van de app, en lijkt een beetje op de iPad-versie van Twitter.

Twitter-landschap

Inbox en privéberichten op een scherm

Door je 6 Plus te kantelen kun je meer tegelijk zien, zoals je inbox met privéberichten die gewoon zichtbaar blijft als je een bericht verstuurt. Twitter zegt begonnen te zijn met de uitrol van de update, maar omdat dit in fases gebeurt kan het even duren voordat hij voor jou beschikbaar komt.

Een relatief kleine update, maar er is meer onderweg. Zo experimenteert het sociale netwerk met een speciaal nieuwstabblad. Dit moet ervoor zorgen dat je niet alleen de gebeurtenissen van je vrienden volgt, maar ook snel toegang krijgt tot het dagelijks nieuws. Een alternatief voor een RSS-lezer dus, met de nieuwskanalen die jij interessant vindt.

Reacties: 1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.