Twee jailbreakmethoden voor OS 3.1 in ontwikkeling (jailbreak)

Zowel het iPhone Dev-Team als het concurrerende Chronic Dev Team zijn druk bezig met het programmeren van jailbreakapplicaties voor iPhone OS 3.1 en iPod touch OS 3.1.1.
Sander Kleijn - · Laatst bijgewerkt:

greenpois0n logoZowel het iPhone Dev-Team als het concurrerende Chronic Dev Team zijn druk bezig met het programmeren van jailbreakapplicaties voor iPhone OS 3.1 en iPod touch OS 3.1.1. Het Chronic Dev Team noemt zijn project greenpois0n. Hiermee zou de iPod touch 3G gejailbreakt kunnen worden. Het Chronic Dev Team claimt dat de iPod touch nog steeds kwetsbaar is voor bepaalde aanvallen en dat is een goed teken. Het iPhone Dev-Team heeft in zijn blog laten weten dat ze druk bezig zijn met PwnageTool 3.1, dat uiteraard bedoeld is om iPhone OS 3.1 te jailbreaken én te unlocken.


Volgens het Chronic Dev Team werkt greenpois0n aanvankelijk alleen op de iPod touch 3G en iPhone 3GS, maar moet deze tool uiteindelijk op alle iPhone- en iPod touch-modellen werken. Daarbij benadrukt het team wel dat ze zich niet op een unlock gaan richten; daarvoor moet je bij PwnageTool zijn.

greenpois0n

Reacties: 25 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.