Truth Be Told op Apple TV Plus.

Misdaad en drama: Truth Be Told en Hala nu te zien op Apple TV+

Apple heeft weer een nieuwe serie en een film aan Apple TV+ toegevoegd. De misdaad-dramaserie Truth Be Told gaat over de podcastmakers Poppy Parnell, terwijl Hala draait om een Islamitische meisje en het leven in de grote stad.

Apple TV+ is nu ruim een maand beschikbaar. Wekelijks worden er nieuwe afleveringen van de eerste series toegevoegd en onlangs verscheen ook Servant voor het eerst op Apple TV+. Mocht er nog steeds niets voor je bij zitten, dan zijn de nieuwste toevoegingen misschien wel wat voor jou. Truth Be Told is een volledig nieuwe serie waarin misdaad en spanning centraal staat. De film Hala is van een hele andere orde, want dit is een zogenaamde coming-of-age film over een tienermeisje.

Truth Be Told kijken: podcasts over misdaad

In Truth Be Told ontrafelt zich de waarheid van een oude moordzaak. Dankzij de misdaadpodcast van Poppy Parnell, gespeeld door Octavia Spencer, beland Warren Cave achter de tralies. Hij wordt aangewezen als dader in een bekende moordzaak. Het is juist deze moordzaak die van de podcastmaker een bekendheid maakt. Maar er is nieuw bewijs opgedoken die een ander licht op de zaak schijnt. Wat is nu echt de waarheid van deze moord?

Naast Octavia Spencer, bekend van Hidden Figures, the Help en de recente thriller Ma, spelen Lane Burhman (Now You See Me 2, Allied) en Aaron Paul (Breaking Bad, American Woman) de hoofdrollen. Naast het vertolken van de hoofdrol is Octavia Spencer ook uitvoerend producent van de serie. De eerste drie afleveringen van Truth Be Told zijn nu te zien en elke vrijdag volgen er nieuwe afleveringen.

Hala, een film over een Islamitisch tienermeisje

Hala past in de stijl van de Apple TV+ serie Dickinson, maar dan in de huidige tijd. In tegenstelling tot de rest van het aanbod, is Hala een film van zo’n anderhalf uur. Daarin zie je hoe de 17-jarige overleeft in de drukke stad, terwijl ze ook worstelt met haar strenge Islamitische opvoeding. Hala draagt wel een geheim met haar mee, dat mogelijk gevolgen heeft voor de relatie met haar familie.

De hoofdrol wordt gespeeld door Geraldine Viswanathan, een Australische actrice die in 2018 bekendheid kreeg in de film Blockers. De film maakt onderdeel uit van de selectie van het Sundance Film Festival en de Toronto International Film Festival 2019.

Wil je meer weten over het aanbod van Apple TV+? In onze uitleg van Apple TV Plus lees je alles wat je moet weten over Apple’s videodienst. In onze FAQ over Apple TV Plus lees je antwoorden op veelgestelde vragen.

Bekijk ook

Apple TV+: alles over de films en series van Apple's videodienst

Apple TV+ is Apple's eigen streaming videodienst. Het kost €6,99 per maand, maar er zijn ook mogelijkheden om gratis toegang te krijgen. Wat is zoal het aanbod van Apple TV Plus en welke films en series komen eraan? Lees hier alles over Apple TV+, de streamingdienst van Apple.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.