Transparante iPhone 4 ombouwkit nu te koop voor 30 dollar

Bij iFixit hebben ze een transparante ombouwkit voor de iPhone 4 uitgebracht, waarmee je de achterkant van de originele iPhone 4 kunt vervangen door een doorzichtig plaatje.

ifixit clear panelMorgen gaat de witte iPhone 4 in de verkoop, maar heeft het toestel nog wel de magie van een paar maanden geleden? Wie écht iets anders wil kiest voor een transparante iPhone 4. In januari schreven we al over een dergelijke casemod en nu is een transparante ‘ombouwkit’ inderdaad verkrijgbaar. Bij het eerdere model waren de originele voor- en achterpanelen van de iPhone bewerkt met afbijtmiddel. Dat is niet iets waar iedereen zich aan zal willen wagen, maar bij iFixit hebben ze nu de oplossing. Ze hebben een kit gemaakt, met alles wat je nodig hebt om een bestaande iPhone 4 om te bouwen. In plaats van glas hebben ze gekozen voor kunststof. Naar eigen zeggen omdat het goedkoper en minder gevoelig voor breuk is.

De transparante behuizing zorgt ervoor dat je de batterij en de interne elektronica kunt zien. Verder krijg je alleen een transparante achterkant geleverd en geen bijpassende voorkant van de iPhone (die veel lastiger te vervangen is). De ombouwkit is overigens alleen geschikt voor de GSM-versie van de iPhone 4 en niet voor de Verizon iPhone. Het is te koop voor $29,95 plus verzendkosten en BTW.

Meer info: iFixit

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 april 2011, 22:42
Categorie iDevices
Onderwerpen casemod, ifixit

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.