Witte iPhone 4 al verkocht in België en Italië; heeft andere nabijheidssensor

Een Belgische klant heeft vandaag, een dag voor de officiële verkoop, een witte iPhone 4 weten te bemachtigen. Een duidelijk verschil met het zwarte model is de zichtbaarder nabijheidssensor.

Witte iPhone 4 naast een iPadEen aantal gelukkige klanten uit België en Italië hebben vandaag reeds een witte iPhone 4 weten te bemachtigen, aldus MacRumors. Enkele shops hebben – waarschijnlijk zonder toestemming van Apple – besloten om de witte iPhone 4 per direct aan te bieden, in plaats van te wachten tot morgen, wat de officiële verkoopdatum zou moeten zijn. De verkoop van vandaag bevestigt deels ook alle eerdere berichten dat de witte iPhone 4 vanaf morgen echt te koop is. Volgens de Belgische koper uit Antwerpen waren de witte iPhones vandaag al beschikbaar in vestigingen van Mobistar.

Naast in België was de witte iPhone 4 ook al even te koop in Italië. Een gelukkige koper heeft onze Italiaanse partnerblog iSpazio foto’s gestuurd van zijn net aangeschafte witte iPhone 4.

Voor wie het nog niet is opgevallen: op de foto’s van de witte iPhone 4 is te zien dat de nabijheidssensor nu verwerkt is in een bredere horizontale balk net boven de speaker. Bij de zwarte uitvoering is de nabijheidssensor subtieler en smaller verwerkt achter het paneel, maar waarschijnlijk was dat bij het witte model niet goed mogelijk.

De witte iPhone 4 op de foto is een 16GB-model met firmware 4.3.1 (8G4) voorgeïnstalleerd. Inmiddels is firmware 4.3.2. al beschikbaar.

Eerder vandaag schreven we al ‘KPN-winkels bevoorraad met witte iPhone (foto’s), Mobistar levert ook morgen‘.

Witte iPhone 4 met firmware

Witte iPhone 4 in de auto

Witte iPhone 4 achterkant

Via MacRumors, foto’s (c) MacRumors.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 april 2011, 21:02
Categorie iDevices
Onderwerpen mobistar, witte iphone

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.