TinyUmbrella nu ook geschikt voor iOS 4.0 (jailbreak)

De software TinyUmbrella is nu ook geschikt voor iOS 4.0. De software is ervoor bedoeld om je persoonlijke handtekening van een bepaalde firmwareversie op te slaan, zodat je ook nog naar deze versie kunt herstellen wanneer Apple deze niet meer signeert.
Paul Pols - · Laatst bijgewerkt:

Notcom heeft bekend gemaakt dat TinyUmbrella (voorheen bekend als Firmware Umbrella) een update heeft gehad om deze geschikt te maken voor iOS 4.0. De software is ervoor bedoeld om je persoonlijke handtekening van Apple voor een bepaalde firmwareversie op te slaan, zodat je ook nog naar deze firmwareversie kunt herstellen wanneer Apple deze niet meer signeert. Aangezien de baseband van iOS 4.0 te unlocken is en de firmware waarschijnlijk ook op korte termijn voor iedereen te jailbreaken zal zijn, is het verstandig nu al je persoonlijke handtekening van iOS 4.0 op te slaan.

TinyUmbrella 4.00.06Je kunt de persoonlijke handtekening van je iPhone, iPod Touch of iPad ook opslaan als deze op dit moment nog geen jailbreak heeft. De software is getest met iTunes 9 en hoger (tot en met 9.2) en werkt ook (enigszins) op Linux. De software zal volgens Notcom op de dag dat de iPhone 4 wordt gelanceerd ook een update ontvangen om deze nieuwe hardware te ondersteunen. Je kunt TinyUmbrella voor iOS 4.0 downloaden op de bijbehorende website.

Voor vragen en/of hulp kun je terecht op ons forum.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 augustus 2010, 3:29
Categorie Jailbreak
Onderwerpen firmware, ios 3, jailbreak, server, shsh, tinyumbrella

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.