Things todo iPhone iPad

Takenlijst-app Things krijgt widget voor Berichtencentrum

In taken-app Things is een widget toegevoegd, waarmee je snel een taak vanuit het Berichtencentrum afvinkt.

Things Berichtencentrum widgetJe hoeft de taken-app Things voortaan niet meer te openen om een afgeronde opdracht af te vinken. Dit kan voortaan namelijk ook gewoon vanuit een widget voor het Berichtencentrum. Met de komst van de nieuwe widget ligt Things eindelijk weer op één lijn met concurrerende todo-apps, die in eerdere updates al widgets hebben toegevoegd.

In de widget voor Things worden al je bezigheden getoond, met daarnaast het bekende vak om ze in af te vinken. Bovenaan staat een knop om een nieuwe taak te maken. Met een tap wordt de app geopend en opent het toevoeg-venster.

Things was een populaire taken-app in 2010, die ondanks zijn relatief hoge prijskaartje vaak werd geprezen door de meest productieve app-gebruikers. Door aan te geven wanneer een taak verloopt en opdrachten op onderwerp te te filteren, geeft Things namelijk een goed idee van wat je allemaal op een drukke dag moet doen. De app telde in september 2014 zo’n 1 miljoen gebruikers volgens de ontwikkelaar. Daar zijn er vermoedelijk aardig wat bijgekomen: later dat jaar was Things namelijk nog Apple’s gratis App van de Week. De app kost nu weer €9,99 en €19,99 voor de iPad.

De afgelopen jaren heeft Things er wel steeds meer concurrenten bijgekregen. De taken-app Clear wist te imponeren met een bijzonder design en was in 2013 zelfs de beste todo-app van het jaar in de iCulture Awards. Apps zoals Wunderlist en Todoist zijn daarnaast uitgebreide alternatieven.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 januari 2015, 11:30
Categorie Apps
Onderwerpen things, widget

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.