marvel pinball wolverine

Flipperspel Marvel Pinball is Apple’s App van de Week

Marvel Pinball is een verzameling flipperkasten over de Marvel Superhelden, zoals The Avengers, Wolverine en Guardians of the Galaxy. Het is Apple's app van de week.

marvel pinball wolverineMarvel Pinball doet precies wat de naam zegt: het is een game met momenteel 19 flipperkasten over de Marvel-superhelden, zoals The Avengers, X-Men, Wolverine en Guardians of the Galaxy. De flipperkasten zien er spectaculair uit en halen meteen het gevoel terug dat je had toen je de films keek of de strips las. Het is Apple’s app van de week en daarom momenteel gratis te downloaden in de App Store, maar wees gewaarschuwd: je krijgt er alleen The Avengers-flipperkast bij. De rest is downloadable content die beschikbaar is als in-app aankoop. Dat was ook zo toen de app nog 99 cent kostte.

Marvel PinballDaarbij moeten we wel meteen zeggen dat de gratis flipperkast van The Avengers meteen smaakt naar meer. De kast verwelkomt je meteen met bekende quotes uit de film, er klinkt epische muziek en de kast licht in allerlei kleuren op. Net als vroeger draait flipperen uiteindelijk niet om zo lang mogelijk te spelen, maar om het halen van een aantal missies. Dat is hier niet anders: iedere Avenger heeft zijn eigen type bal en zijn eigen mogelijkheden in het spel. Black Widow kan bijvoorbeeld de bonuswaarde van een missie verhogen, Captain America heeft meer tijd om combinaties van trucjes te maken, de Hulk ramt zichzelf naar hogere scores dan normaal en ga zo maar door. Die speciale krachten heb je nodig om de ‘missions’ te voltooien, het spel uit te spelen en de maximale high-score te halen.

De app vertelt je al dit soort handige informatie via het menu-systeem. Dat is erg handig want vroeger, toen de flipperkasten nog gewoon overal in de cafés en snackbars te vinden waren, moest je meestal maar gokken wat je moest doen. Alle andere kasten kosten €0,99 per stuk. Mocht je twijfelen of die het geld waard zijn: vooraf kun je een trailer van de kast bekijken op YouTube.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 januari 2015, 11:19
Categorie Apps
Onderwerpen app van de week, pinball

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.