The Oona: plak je iPhone tegen de voorruit

The Oona is een initiatief voor een iPhone-houder op Kickstarter. Met The Oona kan de iPhone op het bureau, het nachtkastje of op de voorruit van de auto.

The Oona iPhone houder op de voorruitOp Kickstarter is een nieuw project gestart om The Oona op de markt wil brengen. Er is al een conceptmodel van The Oona en die belooft veel goeds. Het is een kleine, maar stevige houder voor de iPhone of iPod touch, vervaardigd van aluminium dat ook wordt gebruikt voor vliegtuigen. Er zitten op verschillende plekken kleine gaatjes in. Daarin kan je een metalen pootje of een zuignap draaien. Zo kun je de iPhone met The Oona eenvoudig op een standaard zetten of tegen een autoruit aanplakken.

De drie Amerikaanse heren die het project zijn begonnen, willen uiterlijk op 3 juni dit jaar 10.000 dollar bij elkaar hebben gespaard om de productie te realiseren. Met nog 23 dagen te gaan en iets meer dan 4.200 dollar te sparen, lijken ze hun doel te gaan halen. Iedereen die buiten de Verenigde Staten of Canada 50 dollar (ca. 35 euro) overmaakt, steunt het project en krijgt eveneens The Oona en een bedankbriefje opgestuurd. Als je 75 dollr (ca. 52 euro) overmaakt, graveren ze het productnummer in het pootje en spuiten ze die bovendien in ‘San Francisco-goudkleur’.

The Oona iPhone houder op het nachtkastje

The Oona lijkt een uitkomst voor alle navigatie-apps die de iPhone inmiddels rijk is. In combinatie met een iPhone 4 en de aRearview-app kan de telefoon voortaan zelfs dienen als achteruitkijkspiegel.

The Oona financieel ondersteunen kan op deze Kickstarter-pagina. Als de doelstelling niet wordt gehaald, wordt het geld teruggestort.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 mei 2011, 16:52
Categorieën Accessoires, iOS
Onderwerpen houder, kickstarter, standaard

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.