Reacties voor: The Move: draag je iPhone op je kleding

The Move is een nieuw accessoire voor de iPhone, waarbij je de iPhone op je kleding kunt dragen. In dit Kickstarter-project kun je voor 25 dollar een investering doen.
Lees het complete artikel → The Move: draag je iPhone op je kleding
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 13 reacties

  1. Vind het maar eng om hem zo aan je lijf te hangen, + het lijkt me makkelijker om hem uit mijn broek te halen dan daaruit te klikken. Tenzij je de hele dag alles wilt filmen ofzo.

  2. Ook leuk: Als je hem weer los maakt van je shirt heb je een blijvende afdruk van je iPhone door het oprekken van de stof.

  3. Het idee is leuk en ik denk dat het bij vrij stevige kleding nog wel te doen is.. Maar als je het gebruikt bij een dun t-shirtje dan gaat dat shirt toch helemaal naar de gallemiezen? Die stof rekt helemaal op, lijkt me.

  4. ik zie de nuttige toepassing hier nog niet van, behalve dat mensen hem snel kunnen jatten, er sneller krassen op komen, bij vallen sneller breken.

    gaat de aanbieder van dit product soms ook reserve
    onderdelen verkopen?

    oja ik zie al hoe dit werkt, als een soort klem op je stof idd, dat vernacheld je polyester kleding in no time, zeker icm met de warmte die de iphone afgeeft. zoiets heb ik al eens getest. haal je je iphone los, zit er zo’n lelijke flats in je shirt geheh. echt een no go.

    haha

    “zonder dat je de kans loopt dat een dief de iPhone uit je hand grist”

    nee dan gritsen ze dat ding los, ben je je telefoon kwijt en loop je ook nog met een joekel van een gat in je shirt.

    oh en ik lees op kickstarter dat je ook geen iphone cover kan gebruiken icm met dit product. nou er zijn wel betere alternatieven.

  5. Beetje onnodig, alsof je de hele dag met je iPhone aan je shirt gaat lopen. En zo vaak hoef ik ook niet naar m’n iPhone op m’n shirt te kijken als ik aan het koken ben. Bovenden rekt het uit en je bent h’m zo kwijt als je ermee door de stad loopt… Zeker z’n $25 niet waard… Let me know if you think differently
    (Red.) E-mailadres verwijderd.

  6. Ziet er superinteressant en handig uit. Maar de vraag is blijft het ook goed vastzitten. Je wil niet dat je iphone/touch op de grond valt

  7. Het wil zo snel niet uit mijn geheugen-backup naar voren komen, maar ik ben er voor 99% zeker van dat zoiets al bestaat, of minstens eerder is geprobeerd te lanceren.

  8. Dat principe heb ik vroeger (toen ik nog jong en onstuimig was) gebruikt om bierdopjes op m’n shirt te doen mbv zo’n vierkant broodzak-sluit-clipje…..heel stoer….

  9. Goed idee nu weet je zeker dat je hem of verliest of gejat wordt!

  10. Swatch deed dit in de jaren 80 of begin 90 met horloges. En inderdaad: (blijvende) afdruk in je kleding gegarandeerd!

  11. haha hoe lang kan je daarmee door de stad met al die steelkezen

  12. Dit kan ik met mijn huidige hoesje ook. Toevallig vorige week nog voor de gein gedaan bij m’n neefjes. Vonden ze wel grappig.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.