Telfort nu ook met Visual Voicemail op de iPhone

Telfort is begonnen met het aanbieden van Visual Voicemail op de iPhone. Hierdoor kun je veel makkelijker door je voicemails bladeren.

Lange tijd was T-Mobile de enige provider in Nederland die Visual Voicemail op de iPhone aanbood. Vorig jaar kwam daar eindelijk KPN bij, maar klanten van andere providers die op hetzelfde KPN-netwerk zaten bleven met lege handen achter. Vanaf nu is Visual Voicemail ook live bij Telfort, zo bevestigde een woordvoerder van KPN na meerdere meldingen van iCulture-lezers.

Telfort start met Visual Voicemail

Na T-Mobile en KPN is Telfort de derde provider in Nederland die start met Visual Voicemail op de iPhone. Alle klanten van Telfort met een iPhone kunnen hier vanaf nu gebruik van maken, in combinatie met de nieuwste updates. De start van Visual Voicemail bij Telfort heeft volgens de woordvoerder niets te maken met de aanstaande overgang naar KPN. Begin dit jaar maakte KPN bekend dat ze stoppen met Telfort en XS4All.

Telfort visual voicemail.

Met Visual Voicemail hoef je niet meer alle berichten af te luisteren vanaf een bandje. In de Telefoon-app vind je bij de knop Voicemail simpelweg een lijst van ingesproken voicemailberichten. Je kan elk individueel bericht los beluisteren en ook door een bericht scrollen. Visual Voicemailberichten zijn ook per stuk te verwijderen als je ze niet meer wil bewaren. Wil je meer weten over Visual Voicemail? In onze tip vind je stap voor stap hoe je dit kan inschakelen en wat je nodig hebt om Visual Voicemail te gebruiken.

Bekijk ook

Visual Voicemail op de iPhone gebruiken: zo werkt het

Bij Visual Voicemail kun je binnengekomen berichten in elke gewenste volgorde beluisteren. Wij leggen je in deze tip uit hoe Visual Voicemail werkt, bij welke providers het beschikbaar is en hoe je de instellingen aanpast.

Vanaf 1 mei begint de overgang van Telfort naar KPN. Vanaf dat moment is niet meer mogelijk op een bundel bij Telfort af te sluiten. Ook gaan de winkels van Telfort vanaf dat moment dicht. De komende tijd zien gebruikers nog wel Telfort boven hun factuur staan.

Bekijk ook

KPN stopt met merknamen Telfort en XS4ALL

KPN gaat niet langer de merknamen Telfort, XS4ALL en Yes Telecom hanteren voor mobiele diensten en vast internet. In de loop van 2019 en 2020 verdwijnen deze merken van de markt.

Met dank aan alle tipgevers!



Informatie

Laatst bijgewerkt
5 april 2019 om 17:33
Onderwerp
Categorie
Providers

Reacties: 12 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.