telfort-plaatje

Telfort verdubbelt 3G-snelheid per 1 december

Telfort verhoogt per 1 december de snelheden van 3G naar 14 Mbit/s, zodat je sneller kunt internetten en foto's uploaden.

telfort-plaatjeAlle Telfort-klanten krijgen vanaf 1 december een snelheidsverhoging op het 3G-netwerk. Ze krijgen de maximale snelheid die op het 3G-netwerk van KPN mogelijk is. In januari verhoogde Telfort de 3G-snelheid naar 7 Mbps en vanaf vandaag gaat de snelheid omhoog naar 14 Mbps. De uploadsnelheid blijft net zoals voorheen 2 Mbit/s.


Telfort kondigde de snelheidsverhoging eerder dit najaar al aan. Maakte je al gebruik van de (betaalde) InternetVersneller 3G, dan zal dit abonnement per 1 december automatisch worden omgezet naar een gratis abonnement. Wil je een nog hogere snelheid, dan kun je de InternetVersneller 4G afsluiten. Daarmee gaat de maximale snelheid omhoog naar 25 Mbit/s.

De snelheden worden nu:

  • 2G (GPRS/EDGE): maximaal 120 Kbit/s
  • 3G (UMTS/HDSPA/HSUPA): maximaal 14 Mbit/s
  • 4G (LTE): maximaal 25 Mbit/s

Je hoeft als Telfort-klant geen actie te ondernemen om de snelheidsverhoging op het 3G-netwerk te krijgen. Het geldt voor alle klanten met een privé- of ZZP-abonnement met internetbundel. Zij krijgen voor 5 december een sms, waarin de snelheidsverhoging wordt bevestigd.

Lees ook: iPhone met Telfort-abonnementen

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
1 december 2014 om 22:29
Onderwerp
Categorie
Providers
16 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.