Tele2 abonnement

Tele2 maakt Unlimited-bundel duurder

Extra optie voor 20GB

Tele2 past de tarieven aan van haar Unlimited-bundels. Wil je nu zonder beperking bellen, sms en data gebruiken, dan ben je €3 meer per maand kwijt dan voorheen. De tarieven voor bellen en sms'en zijn wel gedaald.

Tele2 is één van de providers waarbij je een bundel met onbeperkt internet aan kan schaffen. Vanaf vandaag hanteert de provider nieuwe tarieven voor deze bundel. Daarnaast is er een nieuwe bundel bijgekomen in de vorm van 20GB per maand, die beschikbaar is voor dezelfde prijs als de vroegere Unlimited-bundel. Voor onbeperkt internet, bellen en sms’en ben je nu dus meer geld kwijt.

Tele2 Unlimited-bundel duurder geworden

Als je bij Tele2 Unlimited afsloot, was je daarbij verplicht om te kiezen voor een bel- en sms-bundel van minimaal €6 per maand. Voor dit extra bedrag kon je dan ook onbeperkt bellen en sms’en, waardoor je uiteindelijk €25 per maand kwijt bent. Bestel je na 25 april een nieuw onbeperkt abonnement, dan ben je met de nieuwe prijzen €28 kwijt. Wel nieuw is nu de mogelijkheid om te kiezen voor 100 belminuten en sms’en in combinatie met onbeperkt data. In dat geval ben je €25 kwijt.

Omdat de prijs van onbeperkt internet verhoogd is van €19 naar €23, is er een extra optie met 20GB bij gekomen. Deze kan ook afgesloten worden zonder belminuten en sms-berichten, waardoor het uiteindelijke maandbedrag uitkomt op €19. Ook de andere internetbundels zijn nu af te sluiten zonder extra belminuten en sms’jes (met uitzondering van onbeperkt data). Overigens is de prijs van de beschikbare bel- en sms-bundels wel gedaald: die zijn nu €2 en €5 in plaats van €3 en €6 voor respectievelijk 100 belminuten en sms’jes en onbeperkt.

De laatste wijziging met betrekking tot de prijzen geldt voor de contractduur van je overeenkomst. Voorheen kon je kiezen tussen een contract van 24 maanden of maandelijks opzegbaar. Deze laatste optie had een meerprijs van €1 per maand. Onder de nieuwe voorwaarden is dit gestegen naar €2 per maand. Wil je liever een contract van 12 maanden, dan kan dat nu ook voor een bijbetaling van €1 per maand.

Hieronder een overzicht van de gewijzigde prijzen die geldig zijn vanaf 25 april. Bestaande klanten betalen nog gewoon het eerdere tarief. De prijsaanpassing geldt zowel voor sim only iPhone als voor een iPhone met Tele 2-abonnement.

  • Unlimited data, belminuten en sms: €28 (was €25)
  • 2GB: €9 (was €8)
  • 5GB: €12 (was €12)
  • 10GB: €15 (was €15)
  • 20GB: €19 (nieuw)
  • Unlimited data: €23 (was €19)
  • 100 belminuten/sms: €2 (was €3)
  • Unlimited belminuten/sms: €5 (was €6)


Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 april 2018, 13:32
Bron Bron Tele2
Via Via Tweakers
Categorie Providers
Onderwerpen abonnementen, tele2

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.