Apple Store shopping

iPhone met Tele2 abonnement: aanbiedingen en actuele prijzen

Zoek je een nieuwe iPhone met Tele2 abonnement? Dan vind je hier alle prijzen? We controleren alle aanbiedingen en vertellen wat je het beste kunt kiezen als je een Tele2 sim only of abonnement met iPhone zoekt, waarbij je nooit te veel betaalt.

Refurbished

Wil je een iPhone Tele2 abonnement afsluiten? Dat kan – en het hoeft niet veel te kosten. We hebben in onze prijsvergelijker alle interessante aanbiedingen voor je verzameld. Er zijn regelmatig leuke kortingen voor de iPhone en bij deze prijsvechter kun je vaak scherpe abonnementsprijzen vinden bijvoorbeeld een iPhone 12 of iPhone 13 met Tele2 abonnement.

iPhone 13 met Tele2 abonnement

Met onze handige abonnementenvergelijker kun je de Tele2 abonnementen gemakkelijk vergelijken. Ook die van de iPhone 13: dit toestel is nieuw en bevat weer talloze vernieuwingen. Kies je voor een iPhone 13 abonnement via Tele2 dan weet je in ieder geval dat niet niet te veel betaalt want deze provider duikt vaak onder de prijzen van de andere aanbieders.

Over de dekking hoef je je ook geen zorgen te maken want Tele2 maakt gebruik van het netwerk van T-Mobile.


Zelf je Tele2 abonnement samenstellen

Deze van oorsprong Zweedse mobiele provider is in steeds meer Europese landen actief, waaronder Nederland. Niet alleen met mobiele telefonie, maar ook met digitale tv en internet voor thuis. Tele2 was jarenlang een zelfstandige speler en bouwde een eigen 4G-netwerk op, naar sinds de overname door T-Mobile zijn beide netwerken samengevoegd. Daardoor ben je zeker van een nog beter bereik en hoge snelheid. Sinds de samenvoeging lopen de Tele2-abonnementen gewoon door, dus als bestaande klant verandert er niets. En je kunt ook nog steeds een nieuwe Tele2-abonnement afsluiten. Vaak is het nét iets goedkoper dan een T-Mobile-abonnement, terwijl je in feite van hetzelfde netwerk gebruik maakt.

Tele2 is in korte tijd erg populair geworden, vooral sinds ze zijn gestart met onbeperkte abonnementen. Met Tele2 Unlimited kun je, zoals de provider zelf zegt “schandalig veel data” verbruiken voor een vast bedrag per maand. Is dat te veel, dan kun je ook kiezen voor een gewoon Tele2 abonnement met een vaste hoeveelheid belminuten, sms’jes en data. De belminuten en MB’s zijn geldig in heel de EU, dus ook als je op vakantie gaat kun je gebruik maken van je Tele2 databundel zonder dat er extra kosten in rekening worden gebracht. Zolang je maar zorgt dat je niet over de limiet heen gaat, die in Nederland geldt. Bij Tele2 krijg je vaak de eerste maanden korting op je internetbundel, waardoor het voor nieuwe klanten interessant wordt om over te stappen.

Tele2 abonnementen voor 1 of 2 jaar?

Je kunt kiezen uit abonnementen van 1 jaar, 2 jaar of maandelijks opzegbaar. De goedkoopste bundel krijg je als je kiest voor 2 jaar. Het lijkt misschien vervelend om je voor zo’n lange tijd vast te leggen, maar bedenk voor jezelf of je echt van plan bent om de komende tijd telkens weer de aanbiedingen te vergelijken, om te kijken waar je nóg goedkoper uit kunt zijn. Een tweejarig abonnement is nog te overzien en je hoeft er weer een hele tijd niet meer over na te denken.

Verder lezen:

Of kijk eens bij de andere providers:

Tele2 sim only

Heb je al een iPhone en wil je daarbij een Tele2 sim only? Ook dan hebben we voor jou de beste deals verzameld. Hieronder zie je in onze prijsvergelijker welke sim only bundels er verkrijgbaar zijn, zodat je weet wat het beste bij jou past.

Bekijk ook

iPhone sim only: bekijk sim-only abonnementen voor je iPhone

Waar vind je de beste iPhone sim only-aanbiedingen? Bekijk tips hoe je nog meer geld bespaart op een sim-only iPhone. In dit artikel helder en onafhankelijk advies waar je op moet letten als je een iPhone met sim-only abonnement overweegt. Steeds meer mensen kiezen ervoor!

Informatie

Laatst bijgewerkt
maart 2022