Apple Store shopping

iPhone met Tele2 abonnement: aanbiedingen en actuele prijzen

Zoek je een nieuwe iPhone met Tele2 abonnement? Check de prijzen en aanbiedingen voor Tele2 sim only en abonnementen met iPhone, zodat je nooit te veel betaalt.

Wil je een iPhone Tele2 abonnement kopen? Dan ben je hier op de juiste plek! We hebben in onze prijsvergelijker namelijk alle interessante aanbiedingen voor je verzameld. Er zijn regelmatig leuke kortingen voor de iPhone en bij deze prijsvechter kun je vaak scherpe abonnementsprijzen vinden bijvoorbeeld de iPhone 11 met Tele2 abonnement.

iPhone met Tele2 abonnement

Met onze handige abonnementenvergelijker kun je Tele2 abonnementen gemakkelijk vergelijken.


Zelf je Tele2 abonnement samenstellen

Deze van oorsprong Zweedse mobiele provider is in steeds meer Europese landen actief, waaronder Nederland. Niet alleen met mobiele telefonie, maar ook met digitale tv en internet voor thuis. Tele2 was jarenlang een zelfstandige speler en bouwde een eigen 4G-netwerk op, naar sinds de overname door T-Mobile zullen de netwerken worden samengevoegd. Daardoor ben je zeker van een goed bereik en hoge snelheid. Na de samenvoeging zullen de Tele2-abonnementen gewoon doorlopen, dus als bestaande klant verandert er niets.

Tele2 is in korte tijd erg populair geworden, vooral sinds ze zijn gestart met onbeperkte abonnementen. Met Tele2 Unlimited kun je, zoals de provider zelf zegt “schandalig veel data” verbruiken voor een vast bedrag per maand. Is dat te veel, dan kun je ook kiezen voor een gewoon Tele2 abonnement met een vaste hoeveelheid belminuten, sms’jes en data. De belminuten en MB’s zijn geldig in heel de EU, dus ook als je op vakantie gaat kun je gebruik maken van je Tele2 databundel zonder dat er extra kosten in rekening worden gebracht. Zolang je maar zorgt dat je niet over de limiet heen gaat, die in Nederland geldt. Bij Tele2 krijg je vaak de eerste maanden korting op je internetbundel, waardoor het voor nieuwe klanten interessant wordt om over te stappen.

tele2 abonnement 4G

Tele2 abonnementen voor 1 of 2 jaar?

Je kunt kiezen uit abonnementen van 1 jaar, 2 jaar of maandelijks opzegbaar. De goedkoopste bundel krijg je als je kiest voor 2 jaar. Het lijkt misschien vervelend om je voor zo’n lange tijd vast te leggen, maar bedenk voor jezelf of je echt van plan bent om de komende tijd telkens weer de aanbiedingen te vergelijken, om te kijken waar je nóg goedkoper uit kunt zijn. Een tweejarig abonnement is nog te overzien en je hoeft er weer een hele tijd niet meer over na te denken.

Verder lezen:

Of kijk eens bij de andere providers:

Tele2 sim only

Heb je al een iPhone en wil je daarbij een Tele2 sim only? Ook dan hebben we voor jou de beste deals verzameld. Hieronder zie je in onze prijsvergelijker welke sim only bundels er verkrijgbaar zijn, zodat je weet wat het beste bij jou past.


Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!