TechCrunch: iPad mini inderdaad vanaf 2 november te koop

TechCrunch beaamt eerdere geruchten over een iPad mini, die verkocht zal worden vanaf 2 november.

iPad miniEen bron bekend met Apple’s productieplannen beweert dat de iPad mini vanaf 2 november in de winkels ligt. Dit schrijft TechCrunch. De bewering beaamt eerdere geruchten van onder andere 9to5Mac, waarbij ook al werd beweerd dat de iPad mini op 2 november verkrijgbaar zal zijn. De verkoop zou dan anderhalve week na Apple’s media-evenement starten, dat plaatsvindt op 23 oktober.

Hoewel het gerucht van TechCrunch geen nieuwe informatie levert, versterkt het wel de eerdere verhalen die we voorbij zagen komen. De datum lijkt aannemelijk: Apple brengt vaak vlak na een media-evenement een nieuw product op de markt.

De iPad mini zou op 2 november naar alle waarschijnlijkheid alleen verkrijgbaar zijn in een select aantal landen. In het verleden begon de verkoop vaak in onder andere de VS, Duitsland, Frankrijk en Engeland. Nederland of België zouden dan iets later volgen. Wij zouden de iPad mini wellicht half november kunnen verwachten.

Apple nodigde de media onlangs uit voor een speciaal evenement. Wat hier besproken zal worden is niet duidelijk, maar geruchten wijzen al lange tijd op een iPad mini. Deze zou met een 7,85-inch scherm kleiner (en goedkoper) zijn dan de huidige iPad.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 oktober 2012, 17:49
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp ipad

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.