Chinese site verkoopt originele iPhone 5-achterkant

De Chinese site iPhone5mod zegt de originele achterkant van de iPhone 5 te verkopen.

iPhone 5 achterkantDe website iPhone5mod zegt de originele achterkant van de iPhone 5 te verkopen. Dat is vooral handig voor reparateurs en creatievelingen, die graag zelf een beschadigde iPhone 5-achterkant willen vervangen. Hoe de site de achterkant precies heeft bemachtigd is nog niet duidelijk. Aangezien de site vanuit China wordt beheerd, is het mogelijk dat ze het onderdeel via een fabrikant in handen hebben gekregen.

Je bent wel aardig wat kwijt als je een iPhone-achterkant in huis wil halen: de site verkoopt hem voor 99 dollar, omgerekend ruim 75 euro. Daar wordt ook nog eens 15 dollar aan verzendkosten bovenop gerekend. Wil je de achterkant snel in huis, dan betaal je 35 dollar aan verzendkosten. Koop je de achterkant, bedenk dan wel dat je jouw garantie riskeert te verliezen door de iPhone zelf open te schroeven.

Het Chinese iPhone5mod verkocht in het verleden nog een speciale ombouwkit voor de iPhone 4S, waarmee je hem een achterkant kon geven die erg lijkt op die van de iPhone 5. Kort na de onthulling van deze mod kreeg de site bericht van Apple, waarin ze werden verzocht om de verkoop te staken. Er bestaat een kans dat Apple de verkoop van de achterkanten ook zal proberen te verbieden.

Via 9to5Mac.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 oktober 2012, 16:26
Categorie iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.