AnyRing: gebruik elk muzieknummer als ringtone (jailbreak)

AnyRing heeft een update gekregen, waarmee je voortaan ringtones via Bluetooth kunt uitwisselen met andere AnyRing-gebruikers. Met AnyRing maak je een beltoon of sms-ringtone op de iPhone, zonder dat er conversie op de desktop nodig is.

anyring iphoneAnyRing is een Mobile Substrate-extensie waarmee je elk muzieknummer op je iPhone als ringtone kunt instellen. Je kunt zelfs een opname met je eigen stem gebruiken als ringtone of als sms-ringtone. AnyRing bestaat al een tijdje, maar heeft net een update gekregen met een nieuwe functie: je kunt een ringtone makkelijk via Bluetooth met anderen uitwisselen. De andere gebruiker moet dan wel AnyRing geïnstalleerd hebben. Beide iPhones herkenen elkaar en na een klik op ‘Share with other device’ wordt het in seconden overgezet.

De eerste generatie iPhone is hiervoor niet geschikt. Het mooie van AnyRing is dat je geen audioconversie op de desktop hoeft te doen, zoals meestal wel is vereist. We hebben in een tip wel eens uitgelegd hoe je een zelfgekozen sms-ringtone instelt, waarbij je de ringtone via SSH naar de iPhone moet kopiëren. Bij AnyRing gaat dat een stuk makkelijker. Elke contactpersoon kan een eigen ringtone krijgen. Bij een binnenkomend telefoongesprek flikkert het scherm en de ringtone wordt ook via je oordoppen afgespeeld. In versie 3.2 zijn nog wat andere verbeteringen doorgevoerd, zoals het sneller laden van muzieknummers. Heb je 10 GB aan muziek op je iPhone staan, dan laadt dit in slechts twee seconden. Ook nieuw is dat de sms-ringtone nu automatsich wordt ingekort naar 5 seconden.

AnyRing is 10 dagen gratis te gebruiken. Daarna moet je het voor #$3,99 aanschaffen via de Cydia Store.

anyring

Via: BigBoss

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 januari 2010, 18:48
Categorie Jailbreak
Onderwerpen bellen, bluetooth

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.