Sudoku-iCon

Puzzelen op je iPhone met de Sudoku Denksport-app

De Sudoku-puzzelboekjes van Denksport hebben hun weg gevonden naar je iPhone en iPad. Met de app zet je een flinke collectie gratis en betaalde puzzels op je iDevice, die ook offline beschikbaar zijn.
Lars Paymans - · Laatst bijgewerkt:

Sudoku-iCon

De Denksport-boekjes met Sudoku-puzzels heb je ongetwijfeld ooit ergens op een koffietafel zien liggen, al zijn de makkelijkste meestal al ingevuld. Met de officiële Denksport Sudoku-app heb je altijd je persoonlijke collectie puzzels op zak. Ook offline. Daarnast heeft Denksport de nieuwe app Tectonic (link) uitgebracht, met een ander soort cijferpuzzels.

De Sudoku Denksport-app (link) doet precies wat je van een puzzelgame als deze verwacht: het maakt het zo makkelijk mogelijk om jou op ieder gewenst moment een Sudoku op te laten starten.

Twaalf moeilijkheidsgraden
Zo kun je met een druk op de knop verdergaan waar je was gebleven, en staan al je volbrachte puzzels overzichtelijk op een rijtje in het Mijn Sudoku-tabblad van de app. De puzzels zijn verdeeld in twaalf verschillende categorieën, die verschillen van ‘beginner’ tot ‘extreem gevorderd’.

Denksport-Sudoku Denksport-Sudoku

Hoewel de app gratis te downloaden is, zul je vroeg of laat geld uit moeten geven om Sudoku-puzzels te kunnen blijven maken. Wel zijn er een aantal gratis puzzels die je vrijblijvend kunt spelen. Voor een paar euro ben je weer uren zoet met een verse lading puzzels en omdat game verder geen advertenties heeft is wat ons betreft een prima deal.

Ook zijn er credits te verdienen door jezelf te registreren in de app. Met deze Denksport-account kun je inloggen op alle huidige en toekomstige apps van de ontwikkelaar, en de credits die je ermee aanschaft kun je ook in deze verschillende apps uitgeven.

Grote letters en cijfers
De Sudoku-app is dankzij de grote letters en gekleurde blokken ook geschikt voor ouderen en via een handige tutorial legt de app uit hoe de game werkt. Als je fan bent van de Denksport-boekjes maar je puzzelhart niet bij Sudoku ligt, dan loont het om even af te wachten. In een persbericht laat Denksport weten dat er de komende tijd meer van dit soort puzzel-apps zullen verschijnen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 januari 2016, 12:49
Categorie Apps
Onderwerpen games, puzzel, sudoku

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.