SendStation PocketDock: iPhone opladen via mini-USB

SendStation heeft een hulpstuk uitgebracht: de PocketDock. Hiermee kun je je iPod en iPhone via mini-USB opladen en synchroniseren.
Edward Neve - · Laatst bijgewerkt:

pdlomusb-miniplug-largeSendStation, fabrikant van iPod en iPhone accessoires, komt met de PocketDock. Het is een alternatief voor de standaard docking stations in de vorm van een tussenstuk, die je op de dock connector van je iPhone of iPod zet, waarmee je je apparaat kunt opladen of synchroniseren via mini-USB. Ook zit er een line-out op de PocketDock waar je je koptelefoon of stereo-installatie op aan kunt sluiten. Voordeel is dat je iedere mini-USB oplader kunt gebruiken om je iPhone op te laden, en dat de line-out (zo meldt SendStation) een betere geluidskwaliteit op je stereo-installatie levert dan de gewone koptelefoon-uitgang dat doet.

Het gebruik van de line-out vergt bovendien minder van je batterij dan dat de standaard uitgang dat doet. De line-out en de mini-USB uitgang kunnen tegelijkertijd gebruikt worden, zodat je je batterij op kunt laden terwijl je je iPhone of iPod op je stereo of autoradio hebt gesloten. De prijs ligt met 29,95 euro ongeveer gelijk aan die van andere iPhone docking stations. Het verschil zit hem dus vooral in de grootte en het feit dat je mini-USB kunt gebruiken om te laden of synchroniseren. Ook wordt de PocketDock met twee lange (180 cm) audiokabels geleverd waarmee je je iPhone op iedere stereo-installatie, autoradio of boxen-set aan kunt sluiten. Hij is te gebruiken met de eerste generatie iPhone, de iPhone 3G, de 3G S en de iPod Touch (alle modellen), als ook met andere (oudere) iPod-modellen.

De PocketDock kost 29,95 euro, en is verkrijgbaar via de website van SendStation.

Tipgever: Michel

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 augustus 2009, 18:08
Categorie Accessoires
Onderwerpen adapter, dock

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.