Reacties voor: Samsung eist verbod op iPad en iPhone in Nederland

Samsung klaagt Apple in vier kort gedingzaken aan over fundamentele 3G-patenten. Inzet is een verbod op de import, handel en verkoop van de iPad en iPhone in Nederland.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 12 reacties

  1. Hoort dit niet n het rijtje van “bedrijfspoedel & kleuter” ?

  2. “Doe eens normaal” 😉 die Geert…

  3. Laten ze eens ophouden met zo te zeiken op elkaar zeg. Word er onderhand doodmoe van. Ze krijgen hun geld toch allang niet meer op….

  4. Ja, daar was het wachten op. Dit heeft Apple gewoon over zichzelf afgeroepen.
    Het resultaat is straks uiteraard weer dat ze de claims tegen elkaar wegstrepen en beide partijen alles weer mogen verkopen.

  5. Laat ze eens volwassen worden, al die politieke bullshit. Mensen van nederland zullen onderhand hun producten in andere landen komen als ze een iPhone of Ipad willen, landen genoeg.

  6. Haha Ja dit was te verwachten. Mooie zou nu zijn dat Samsung gelijk krijgt. Leert Apple ook eens een keer dat diegene met de grootste mond ook teruggeslagen kan worden. Wacht met spanning af!

  7. Ik had laatst ergens gelezen dat samsung nog steeds de galaxy tabs kan verkopen in landen waar het verboden is door een of andere omweg, dit kan Apple dan ook gewoon doen met de iPad en iPhone

  8. Nee, samsung had bezwaar aangetekend en was van mening dn een lage rechter in Duitsland niet kon beslissen voor geheel Europa, dus werd de uitspraak gelijk nietig verklaard. Samsung mag alles weer verkopen.

  9. Straks kan je niks meer kopen, want iedereen heeft wel ergens patent op

  10. Kansloos natuurlijk voor Samsung. Dit zijn patenten op standaarden. Daar kan niemand omheen als je gebruik wilt maken van juist die standaard. Dat zou hetzelfde zijn als dat iemand een patent op HTTP legt. Dan kan niemand meer gebruik van HTTP maken zonder afdrachten. Apple heeft terecht hier bezwaar tegen aangetekend. Maandag zal dit wel verworpen worden. Staat Samsung weer in haar hempie.

  11. Ja er is ook iemand die het typen op een toetsenbord als patent tig jaar geleden heeft vastgelegd. 10 jaar geleden kwam hij er eeft vastgelegd. Hij heeft enekel bedrijven voor het geregd gedaagd, maar al snel bleek hij overal te verliezen. Toch jaren betaald voor patent, maar niet gelijk gekregen van de rechter. Kan ook niet, dat is van de zotte. Dat zijn inderdaad algemene technieken waar alle bedrijven gebruik van kunnen maken.

  12. Hopeloze en domme actie van Samsung. Als je jarenlang niets onderneemt terwijl iedereen je gepatenteerde technieken gebruikt verlies je je rechten. Ze bereiken er nu alleen mee dat miljoenen Apple liefhebbers Samsung producten gaan mijden en Apple alleen als het niet anders kan nog iets bij ze afneemt. Nu apple in 2011 het patent op hun capacitieve touchscreen techniek heeft gekregen is het wachten op de volgende golf patentzaken. Als Apple slim neemt ze daarbij een voorbeeld aan Microsoft die eerst uitgebreid overlegt over licentievergoedingen en daardoor nu aan Android licenties inmiddels meer verdient als aan hun eigen mobiele OS.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.