RTL XL: gemiste televisieprogramma’s op iPhone bekijken

Via RTL XL kun je ook op de iPhone gratis televisieprogamma's van RTL bekijken. De optie werkt echter alleen via de iPad-link.

rtl xlEen tip voor mensen die graag oude televisieprogramma’s terugkijken: sinds een paar dagen kun je op de iPhone ook (weer) de gemiste RTL-programma’s gratis zien. Op de iPad is het al een paar maanden mogelijk om gratis naar gemiste RTL-programma’s van de afgelopen week te kijken. Je hoefde alleen maar rtlgemist.nl in Safari in te tikken en kwam op de juiste pagina. Op de iPhone werkte het aanvankelijk wel, daarna een tijdje niet en sinds een paar dagen opeens weer wel.

RTL is overgestapt naar RTL XL, een nieuwe naam voor RTL Gemist maar met in feite dezelfde functie. Je moet goed opletten dat je de URL voor de iPad-site gebruikt.

Eerder schreven we al over de mogelijkheid om RTL Gemist op de iPhone te bekijken. Toen werkte de functie nog niet op alle iPhones.

Omdat dit nogal eens misgaat en mensen terechtkomen op pagina’s waarbij je toch voor tv-uitzendingen moet betalen leggen we het uit aan de hand van twee plaatjes:

Tipgever: Bram via Twitter

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 oktober 2010, 16:23
Categorieën Apps, iOS
Onderwerp televisie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.