Rovio kondigt Angry Birds Transformers aan

Rovio heeft vandaag Angry Birds Transformers aangekondigd - een nieuwe Angry Birds games met personages uit de tekenfilm Transformers.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Angry Birds TransformersRovio heeft vandaag Angry Birds Transformers aangekondigd. Daarmee wordt er wederom een Angry Birds-game gebaseerd op een bekende franchise. Details over de game zijn op het moment echter nog schaars: Rovio heeft enkel een illustratie van de game naar buiten gebracht. In deze afbeelding zijn de vogels te zien als bekende Transformers. De game moet later dit jaar in de App Store verschijnen.

De Angry Birds-vogels zijn onder andere verkleed als Optimus Prime, Megatron, Starscream en Bumblebee uit Transformers. Opmerkelijk genoeg hebben alle vogels ditmaal armen en benen – dat was niet het geval in bijvoorbeeld Angry Birds Star Wars. Dit kan wellicht wijzen op een totaal andere manier van spelen: de grotere vogels lijken immers lastiger om uit een katapult te vuren. Het lijkt daarnaast een vereiste dat de robotvogels ook in autovogels kunnen transformeren. Angry Birds Go liet ons eerder al met wagens rijden.

Rovio lijkt druk bezig met het uitbrengen van nieuwe Angry Birds-spellen. Beide Star Wars-trilogieën kregen games in de serie, Angry Birds Go wordt nog steeds bijgewerkt en Angry Birds Epic verscheen afgelopen week nog in de App Store. Eerder dit jaar werd Angry Birds Stella aangekondigd – en nu kunnen we ook Angry Birds Transformers aan de lijst toevoegen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 juli 2014, 15:00
Categorie Apps
Onderwerpen angry birds, rovio

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.