iPhone vanaf 27 juni bij Proximus verkrijgbaar

Telecomprovider Proximus gaat de iPhone 4s, iPhone 5s en iPhone 5c verkopen vanaf 27 juni 2014. Dit maakte Proximus bekend.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

iPhone 5s iPhone 5cBelgische telecomprovider Proximus gaat vanaf 27 juni de iPhone 5s, iPhone 5c en iphone 4s verkopen. Dit heeft Proximus vandaag bekendgemaakt. Daarmee wordt de iPhone eindelijk verkocht bij alle grote, Belgische operators. De iPhone was in België lange tijd enkel bij Mobistar verkrijgbaar, maar de afgelopen jaren wordt hij bij steeds meer providers aangeboden. De situatie in België was enigszins vergelijkbaar met Nederland, waar de iPhone in het begin exclusief bij T-Mobile werd aangeboden bij een abonnement.

Eerder dit jaar werd al bekendgemaakt dat Proximus de iPhone deze zomer mag verkopen. Het was echter nog onbekend wanneer dit exact zou gebeuren. De operator heeft nu laten weten dat dit vanaf 27 juni zal gebeuren.

Met de nieuwe afspraken tussen Apple en Proximus kan ook een eind te komen aan een gespannen sfeer tussen Apple en Belgische providers. Omdat Mobistar lange tijd de exclusieve iPhone-provider was in België, had Mobistar bij Apple ook een speciale partnerpositie. Dit zorgde ervoor dat alleen Mobistar-abonnees met een iPhone op het Belgische 4G-netwerk mochten, terwijl andere operators allang een 4G-netwerk hadden uitgerold. Ook hier kwam onlangs een einde aan: sinds eind april kan de iPhone ook op 4G op de netwerken van Proximus, Base en Mobile Vikings.

Via Tweakers

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 juli 2014, 23:34
Categorie Providers
Onderwerpen belgische apps, proximus

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.