Earin: draadloze oordoppen voor iPhone met slim oplaadsysteem

De draadloze Earin oordoppen verbinden met Bluetooth met je iPhone en kunnen via een speciale stick worden opgeladen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Earin iPhone oordoppenWe hebben wel vaker draadloze oordopjes voorbij zien komen, maar de Earin lijken de meest compacte exemplaren tot nu toe. Deze oordopjes zijn niet veel groter dan Apple’s EarPods, maar dan zonder de gebruikelijke kabel. Van een verbindingskoord dat doorloopt in je nek is geen sprake. De ingebouwde accu houdt het op zijn beurt hooguit drie uur vol, maar daar hebben de makers een oplossing voor: een speciale oplaadstick waar je de oordoppen in steekt als je ze niet gebruikt.

De Earin-doppen werken net als andere draadloze oordopjes en koptelefoons: je koppelt ze met de iPhone of iPad vanuit de Bluetooth-instellingen, waarna al het geluid van je iDevice automatisch wordt gestreamd naar de oordoppen.

Hoewel de Earin-oordopjes uitermate compact zijn, moet je wel rekenen op een paar nadelen. Ten eerste moet je continu de dopjes opgeladen houden, wat je onder andere doet met de speciale oplaadstick. Ben je langer dan drie uur onderweg, dan moet je tussendoor je muziek uitzetten om de dopjes van stroom te voorzien. Van een geluidspoort om ze tijdelijk als ‘gewone’ doppen te gebruiken is geen sprake.

Ten tweede zijn dit enkel oordoppen. In de Earin zit geen ingebouwde microfoon, zodat je bijvoorbeeld handsfree kunt bellen. Snel schakelen tussen nummers met knoppen op de dopjes is dus ook niet mogelijk.

Je kunt de Earin bestellen door op Kickstarter te investeren. Daar betaal je minstens 119 pond (149 euro) voor één paar Earin-dopjes, of 99 pond (124 euro) als je er vroeg bij bent. Daar wordt 10 pond verzendkosten (13 euro) bovenop gerekend.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 juli 2014, 23:33
Categorie Accessoires
Onderwerpen kickstarter, oordopjes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.