Reacties voor: Rock Your iPhone, tweede App Store-alternatief gaat live (jailbreak)

Rock Your Phone is de tweede alternatieve softwarewinkel voor de iPhone. Na Cydia Store is nu ook Rock Your Phone live gegaan, maar met een beperkt aanbod.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 14 reacties

  1. Wow, 5 hele apps!

  2. PROFILES APP Eindelijk!!! Het zijn er maar 5 maar 2 zijn beter dan way ook in app store van Apple…

  3. Net even geinstalleerd. Ziet er wel gelikt uit.

  4. Geen ondersteuning van ppc ‘@#!&%’

  5. Kunnen ze hier wel mee wegkomen? Is een regelrechte kopie van iTunes!

    Helaas heeft Profiles geen optie om ook het scherm automatischt e dimmen. Gemiste kans lijkt mij…

  6. Zit er goed uit!

    offtopic: Heeft iemand Profiles al geistalleerd? Kinkt als een erg praktische app, maar verbruikt het niet een hoop van je batterijen, omdat het op de achtergrond mee draait?

  7. Hoe betaal je??

  8. @Jasper:

    Ik ben ook erg benieuwd naar zo’n profiles app, vind het maar irritant om elke keer in SBSettings toggles om te zetten en maar te hopen dat ie niet crasht op de EDGE toggle.

  9. WOW dit is wel HEEEEl goed gedaan zeg!!! Naar zoiets keek ik nou echt uit, had eigenlijk verwacht dat de Cydia Store zoiets zou worden, maar dat viel me tegen. Dit heeft veel potentie denk ik en vooral de iTunes clone op de PC is erg cool gedaan!!

    Zeer mooi dit… laat Apple eens wakker worden, dit is wat veel mensen willen!!

    Fabian

  10. Bij “HackThatPhone” staat een goede uitleg over een installatie op een Apple computer, inclusief het Installer programma. Maar waar vind ik dit Installer progje voor de Windows desktop?

  11. hmmm ik krijg een error bij het opstarten van Rock your Iphone :S
    Error #1099 Error loading library…
    En dat ik minstens Itunes 8.0 erop moet hebben staan.

    Heb Itunes 8.1 erop staan dus dat is het probleem niet…..

  12. Werkt goed bij mij. Heb windows en is binnen 5 minuten geinstalleerd 😉

  13. Erg handig programma, dat profiles is echt iets waar ik al zo lang naar zocht. heb nu een 10 dagen trial maar ga het vast kopen.

  14. Heb de profiles app nu enkele dagen op proef. Leuke app en naar mijn idee valt het batterij gebruik enorm mee. Heb er in ieder geval niet echt meteen wat van gemerkt tot nu toe. Wat ik echt mis in deze app is een agenda scheduled pofile. Nu kan ik alleen kiezen voor een bepaalde tijd voor alle weekdagen, het hele weekend of alle dagen. Ik wil graag een automatisch stil profiel tijdens mijn werk, maar ik werk in een winkel en ben daarom op woensdag vrij, werk donderdag op de koopavonden (tot 21.00 uur) en ook zaterdag is voor mij een werkdag, maar dan tot 17.00 uur. Een profiel op basis van de agenda app, waar ik mijn wekelijkse rooster in zet, zou dus de oplossing zijn. Een profiel switchen o.b.v. Wi-fi, GPS of bluetooth dan weer niet, want dat kost wel onnodig veel batterij. Hopelijk komen ze dus nog met een update die ook op basis van agenda werkt.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.