Fleksy Nederlands toetsenbord voor iOS 8

Fleksy toetsenbord is gratis en krijgt nieuwe thema’s

Het Fleksy toetsenbord is voor nu en voor altijd volledig gratis te downloaden. Heb jij dit alternatieve toetsenbord al op je iDevice staan? Daarnaast voegt de update wat

fleksy-update

Fleksy, een van de populairste iOS-toetsenborden van een externe partij, is vanaf vandaag volledig gratis te downloaden. De app heeft bovendien een grote update gekregen, vooral gericht op thema’s.

Hoewel je de app voortaan dus voor nop op je iDevice kunt zetten, is een aantal thema’s nog wel verstopt achter in-app aankopen. Die heb je echter alleen nodig als je jouw toetsenbord er mooier uit wilt laten zien, en doen dus geen afbreuk aan de functionaliteit van de app. Verwacht in de toekomst meer van dit soort thema- en extensie-pakketten nu de Fleksy gratis is.

Mensen die eerder voor Fleksy hadden betaald, staan ook niet in de kou. Zij mogen voor €8 aan gratis thema’s uitzoeken.

Handige extensies

Fleksy onderscheidt zich van het standaard toetsenbord op je iPhone dankzij de mogelijkheid om extensies toe te voegen: extra functies waarmee je bijvoorbeeld gemakkelijk GIF-bestanden deelt of een modus voor één hand activeert.

Lees ook: onze review van Fleksy.

Naast het gratis worden, is Fleksy ook uitgebreid met vijf nieuwe thema’s, de mogelijkheid om meerdere Hotkeys toe te voegen en is de algemene kwaliteit van GIF-bestanden en Imoji Stickers verbeterd. Wil je Fleksy ook proberen maar weet je niet hoe je een ander toetsenbord aan je iPhone toevoegt? Lees dan de tip waarin we dit stap voor stap doornemen.

Op zoek naar meer toetsenborden?

Heb je na het gebruik van Fleksy de smaak te pakken wat andere toetsenborden betreft? Neem dan vooral eens een kijkje naar onze lijst met twintig alternatieve toetsenborden voor iOS 8.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 juli 2015, 18:01
Categorie Apps
Onderwerpen fleksy, toetsenbord

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.